22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÖDEMİŞ - İZMİR

25 bıçak darbesi ile öldürüldü

İzmir'in Ödemiş ilçesinde bir şahıs, 25 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. 

Olay, önceki gün akşam Ödemiş'e bağlı Yanıkkır Taşlıkuyu mevkiinde, bir hayvan damı önünde gerçekleşti. 

Jandarmaya gelen ihbar üzerine olay yerine gelen Ödemiş Cumhuriyet Savcılığı ve nöbetçi doktorun ceset üzerinde yaptıkları inceleme sonucunda, cesedin Ödemiş Garaj Kahvehanesi'nde çalışan Erkan Ünlü'ye (40) ait olduğu tespit edildi. 

Dün sabah saatlerinde olayla ilgili araştırmayı yoğunlaştıran Ödemiş Jandarma Komutanlığı'nın ölen şahsın cep telefonu kayıtları incelemesi sonucunda en son Ş.B. adlı şahısla görüştüğü belirlendi. 

Bunun üzerine sorguya alınan şahsın cinayeti işlediği anlaşıldı. Dün öğle saatlerinde Ödemiş Jandarma Komutanlığı'nın ve Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın nezdinde yapılan tatbikatta cinayeti nasıl işlediğini anlatan Ş.B.,"Erkan Ünlü'yle uzun zamandan beri aynı kahvede garson olarak çalışıyordum. 

Fakat son zamanlarda Erkan bana devamlı bir şekilde cinsel ilişkide bulunmak için baskı yapıyordu. Olay günü izinli olduğumuz bir zamanda 'Bana gel bir yerde oturup bir şeyler içelim. Nasıl olsa önümüzdeki günlerde askere gideceksin. Kolay kolay bir daha fırsat bulamayız' demesiyle kendisine ait 35 ZJA 66 plakalı motosikletimle Yanıkkır mevkiindeki yere gittik. Burada iki kişi otururken Erkan yine bana cinsel ilişkide bulunmak istediğini ve bu konuda ısrarlı olduğunu belirtti. Ben de bu isteğine ters bir cevapla karşılık vererek kesinlikle olamayacağını söyleyince aramızda bir tartışma çıktı.

 Bu kez kendisi bıçakla üzerime yürüdü. Boğuşurken elindeki bıçağı kaparak kendisine ilk önce bir kez sapladım ve durdum. Yanı başına oturdum. Bu kez Erkan cep telefonuyla yardım için sağı solu aramaya başlayınca elindeki telefonu aldım. Sim kartını çıkartarak ileriye fırlattım. Geride herhangi bir delil bırakmamak için çaba sarfettim. 

Erkan yaralı olarak bana tekrar saldırmaya çalıştı. Bunun üzerine aynı bıçakla bu kez vücudunun muhtelif yerlerine sayısını hatırlamadığım kadar bıçakla saldırdım. Öldüğünü anladıktan sonra bıçağı köprüden aşağı fırlattım. Üzerim kanlı bir durumda yola çıkarak otostop yaptım. Motosikletli bir şahsın yardımıyla Ödemiş'e geri geldim. Eve girmeden önce kanlı eşyalarımı bir çöpe bıraktım. Ertesi günü hiçbir şey olmamış gibi işe gittim" dedi.
Cinayete kurban giden Erkan Ünlü'nün cenazesinin İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından doğum yeri olan Kiraz'da toprağa verileceği bildirildi
İha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2007 Cumartesi 02:02:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan çelen IP: 88.240.186.xxx Tarih : 6.05.2007 10:53:23
yazık be kardesim hiç acıma yokmu bnde ödemişliyim