19
Mayıs
2024
Pazar
ÖDEMİŞ - İZMİR

Babasını şikayet etti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde yıllar önce evlatlık verdiği kızıyla görüşmek isteyen 78 yaşındaki şahıs, kızı tarafından rahatsız edildiği gerekçesiyle savcılığa şikayet edilince adliyelik oldu.


Edinilen bilgiye göre, yaklaşık 30 yıl önce başka bir aileye evlatlık verdiği kızı D.U.'ya ulaşmak isteyen Şefik Güner (78), aradığı öz kızının şikayeti üzerine adliyeye gelerek ifade verdi. Felçli olan ve yakınlarının desteğiyle yürüyebilen Güner, yıllardır evlat hasretiyle yaşadığını belirterek, yıllar önce evlatlık verdiği kızını ölmeden önce son bir kez görmek istediğini söyledi. Kızını evlatlık verdiği karı-kocanın vefat ettiğini ifade eden Güner, "Kızım bana kavuşmak istemiyor. Beni ve kardeşlerini
reddediyor. Tek arzum ölmeden önce bir kez olsun ona sarılabilmek, ondan maddi hiçbir beklentim yok" dedi.


Yıllar önce çok küçükken evlatlık verdiği öz kızı D.U.'nun Ödemiş'te öğretmenlik yaptığını anlatan Güner, "Yıllardır içimde bir pişmanlık duygusu var. Ama o zaman kızımın daha iyi şartlarda yaşaması için bunu yapmak zorundaydım. Kendisi okudu ve öğretmen oldu. Benim onu rahatsız etmek, menfaatlenmek gibi bir düşüncem yok. Ama o rahatsız edildiğini ileri sürerek benden şikayetçi olmuş. Geldik ifademizi verdik. Kendisine zorla sarılmak gibi bir düşüncem olmadı" diye konuştu.
D.U.'nun kendisini rahatsız ettiğini ileri sürerek şikayetçi olduğu Şefik Güner ve oğulları İsmail, Mehmet ile Süleyman Güner, Ödemiş Adliyesi'ne gelerek ifade verdi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 13:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet vuran IP: 88.251.184.xxx Tarih : 26.12.2008 19:23:55

sevgili turgay abi ben mehmet bu haberindeki kişi benim akrabam oluyor ancak bunu nesine mahkemeye veriyor bu kız hem de oz babası oldu halde mehmet güner benim eniştem oluyor bu davayla olcak iş degil bence eniştem bunun peşini bıraksınlar saygılarım la herkese slmlar kolay gelsin ben su an edirnede askerlik yapıyom turgay abi yengeme selam soyle