18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÖDEMİŞ - İZMİR

Bozdağ'da şiir ve tiyatro ziyafeti

BOZDAĞ'DA, ŞİİR VE TİYATRO ESİNTİSİ

Bozdağ Belediyesi ve Konak Belediyesi işbirliği ile, Bozdağ Belediye düğün salonunda tiyatro ve şiir dinletisi gerçekleştirildi.

Yapılan etkinliğin tamamen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın katkıları ile gerçekleştiğini belirten Gurubun Başkanı Emin Cin;“Uzun bir süreden beri “Kadın Bakışının Topluma ve kesime yansıması“ adı altında, çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Cin;“Konak Belediye'sinin katkıları ile, tiyatro ve şiir grubu olarak birçok yerde gösterilerimizi gerçekleştirmekteyiz. Bozdağ Belediye Başkanı Mehmet Keskin ile İzmir'deki görüşmelerimizde, Turizm'in önemli yerlerinden biri olan Bozdağ Beldesinde, Kültür ve Sanat adına bir gösteri yapmayı düşündük. Bizler bu yönde yalnız İzmir'de değil, ilçe, belde ve köylerde birçok yere giderek, Kültür ve Sanat etkinliklerimizi en iyi şekilde gerçekleştiriyoruz.”dedi.

Bozdağ Belediye Başkanı Mehmet Keskin ile, Konak Belediyesinin işbirliği ile gerçekleşen “Şiir ve Tiyatro“ gecesinde Kültür ve Sanat ile buluşan Bozdağ halkı ise, yapılan etkinliği büyük bir beğeni ile izlediler.

BOZDAĞ'DA, ŞİİR VE TİYATRO ESİNTİSİ
BOZDAĞ'DA, ŞİİR VE TİYATRO ESİNTİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 10:36:01
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 11:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?