19
Mayıs
2024
Pazar
ÖDEMİŞ - İZMİR

Cinayetten yattı çıktı öldürüldü

İZMİR'DE CİNAYET

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Balabanlı köyünde oturan ve cinayet suçundan cezaevinde yatıp çıkan Ali Ercan (47), bugün bağ evinde ölü bulundu.

Balabanlı köyü Dombaklıkuyu mevkiinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği ile uğraşan Ali Ercan'dan 3- 4 gündür haber alamayan komşuları, merak edip Ali Ercan'ın evine bakmaya gitti. Komşuları, eve girdiklerinde Ercan'ı cansız yerde yatarken buldular. Ercan'ı başından darp edilerek öldürülmüş olarak bulan köylüler hemen 156 jandarmayı aradı. Ali Ercan'ın cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir adli tıpa gönderildi.

Henüz faili belli olmayan cinayete kurban gittiği anlaşılan Ali Ercan, bundan 10 yıl kadar önce Ödemiş Sanayi Sitesi'nde profilcilik yapan Ali İnanır'ı, kendisinin ölü bulunduğu bahçe evine pencere yaptırmak bahanesiyle çağırıp başına darp suretiyle öldürmek suçundan tutuklanıp Ödemiş cezaevine gönderilmişti. Yalnız ve bekar yaşayan Ali Ercan, cezasını 2008'de tamamlamış, bahçe evinde küçükbaş hayvan yetiştiriciliği ile uğraşmaya başlamıştı. Psikolojik olarak da sağlıklı görünmeyen Ercan, geçen yıl 15 küçükbaş hayvanının komşuları tarafından zehirlendiğini iddia etmişti. Olayla ilgili soruşturma Ödemiş jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcılığınca sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2011 Perşembe 14:54:01
Güncelleme :4 Mart 2011 Cuma 18:46:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?