26
Mayıs
2024
Pazar
ÖDEMİŞ - İZMİR

Eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi

ALTAY TEKNİK DİREKTÖRÜ ERTEMÇÖZ’E ÖDEMİŞ’TE YOĞUN İLGİ

Ödemişspor 90’lı yılların başında 3. ligde mücadele ederken file bekçiliği yapan ve ardından iki kez de kırmızı-lacivertli ekipte teknik adam olarak görev alan şimdilerde ise Altay’ı çalıştıran Teknik Direktör Ercan Ertemçöz, Gölcük Yaylası’ndaki kampta eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. İdman sonrası çarşıda yürüyüş yapan Ertemçöz’e, Gölcük halkı da yoğun ilgi gösterdi.

Ödemişli tecrübeli çalıştırıcı Cemal Uğur eski takım arkadaşı ve yardımcılığını yaptığı Ertemçöz’ü Gölcük Otel’de ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Ertemçöz’ün yanı sıra Altay’da görev alan ve Ödemişspor forması giyen kaleci antrenörü Cem Yılmaz ve antrenör Cüneyt Biçer ile de hasret gideren Uğur, “Profesyonel liglerde mücadele ettiğimiz Ercan ağabey ile yıllarda çok şey paylaştık. Kendisi milli kaleci olması itibariyle takımımıza çok şey katmıştı. Bugün eski anılarımızı tekrar yâd ederek mutlu olduk. Ertemçöz’e ve diğer arkadaşlarıma Altay’daki kariyerlerinde yürekten başarılar diliyorum” dedi.

Cemal Uğur’un fedakarlıktan kaçınmayan bir oyuncu ve çalıştırıcı olduğu belirten Ertemçöz; “Cemal’e bu nazik ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok uzun yıllardan beri iş ilişkisi dışında da süren bir dostluğumuz var. Ödemiş her zaman hatırlayacağım güzel insanların yaşadığı bir yer. Bu nedenle ilk etapta Ödemiş’in cennet köşesi Gölcük Yaylası’nı tercih ettik” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 14:08:01
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 19:17:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?