18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÖDEMİŞ - İZMİR

Feridun Kırlı Hırvatistan’da yarışacak

ÖDEMİŞLİ SPORCU FERİDUN KIRLI TÜRKİYE’Yİ YURTDIŞINDA TEMSİL EDECEK

Ödemiş Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği sporcusu Feridun Kırlı, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Engelliler Atletizm Yarışması’nda elde ettiği başarının ardından Temmuz ayında Hırvatistan’da yapılacak yarışlarda Türkiye’yi temsil edecek.

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Kırlı’nın başarısından dolayı kendisini kutladığın belirterek, “Bu kentimiz için gurur verici bir başarıdır. Kendisini kutluyorum” dedi.

Keskin, ilçede engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal yaşantılarına destek olmak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, “Feridun Kırlı’nın başarısından dolayı büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Ödemiş adını sporun her branşında kazandığımız başarılarla tanıtmaya çalışacağız. Ödemiş Belediyesi olarak kendisine ve kentimizdeki engellilere desteğimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Feridun Kırlı, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Engelliler Atletizm Yarışmalarında gülle branşında birçok başarıya imza attı. Kırlı, 2009 yılının Temmuz ayında İzmir’de düzenlenen yarışmalarda il birincisi, Ağustos ayında bölge birinci ve Ekim ayında ise Türkiye Şampiyonasında birinci oldu. Milli Takım Gelişim Kampı’nda eğitim gören Feridun Kırlı, Nisan ayı sonunda Ankara’da bir eğitim daha alarak, Uluslararası Engelliler Platformu (INASFID) tarafından Temmuz ayında Hırvatistan’da 5.’si düzenlenecek Engelliler Atletizm Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek 6 sporcudan biri olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2010 Pazartesi 12:56:00
Güncelleme :12 Nisan 2010 Pazartesi 17:42:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?