27
Mayıs
2024
Pazertesi
ÖDEMİŞ - İZMİR

Halı saha turnuvası sona erdi

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.


Halı Saha Futbol Turnuvası final maçı büyük bir çekişmeye sahne oldu. Ödemiş'te oynanan final maçında, Ödemiş Galatasaraylılar Derneği ile Altınovaspor karşılaştı. Yaklaşık 2 ay önce, 20 takımın katılımı ile başlayan Halı Saha Futbol Turnuvası'nın final maçını Engin Uğuz yönetti. Maçın ilk yarısı 3-3 biterken, ikinci yarısında gol olmaması nedeniyle 3-3'lük maçın kaderini penaltılar belirledi.


Penaltı atışlarına geçilen maçta, Ödemiş Galatasaraylılar Derneği'nden kaptan Taşkın'ın penaltıyı kaçırması, Altınovaspor kaptanı Osman'ın da son penaltıyı gole çevirmesi ile birlikte saha içersinde bayram havası yaşandı. Maçı 5-4'lük bir skor ile Altınovaspor kazandı.


Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, turnuvanın şampiyonu Altınovaspor'un kupasını kaptan Osman'a verdi. Turnuvanın ikincisi olan Ödemiş Galatasaraylılar Derneğine ikincilik kupasını da Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Trafik Başkomiseri Ahmet Ordu takdim etti.


Halı saha futbol turnuvasında maçların kıran kırana geçtiğini belirten Ödemiş Emniyet Müdürü Osman Aral, “ Ödemiş Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen Halı Saha Futbol turnuvası son derece heyecanlı geçmiştir. Turnuva sayesinde geç ve yetenekli arkadaşlarımız görmüş olduk. Ödemiş Emniyet Müdürlüğü olarak, U-14 gençler ve ikinci amatör büyükler olarak yine liglerde mücadelemiz devam etmektedir. Ödemiş Emniyet Müdürlüğü olarak amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklarından kurtarıp sportif faaliyetlere yöneltmek olacaktır. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı kutluyorum” dedi.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 16:36:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?