19
Mayıs
2024
Pazar
ÖDEMİŞ - İZMİR

Karnına demir çubuk saplanan çocuk öldü

Ödemiş İlçesi’nde, arkadaşı ile birlikte bir inşaatta oynarken karnına demir çubuk batan ilkokul öğrencisi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Süleyman Demirel Mahallesi 13 Sokak’ta meydana geldi. Aynı sokakta bulunan Efe İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi Murat Turan (12), aynı okuldan arkadaşı N.O.ile birlikte okul çıkışı, okullarının yanındaki inşaattaki demirlerle oynamaya başladı. Bu sırada dengesini kaybederek düşen Murat Turan’ın karnına inşaat demiri saplandı.

Ödemiş Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Turan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay yerinde inceleme yapan Ödemiş Cumhuriyet Savcılığı, N.O.’nun da ifadesini aldı. Murat Turan’ın cesedi İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Kurumda yapılan incelemede, Turan’ın kaza sonucu, karnına demir batması neticesi öldüğü tespit edildi. Baba Şevki Turan, oğlu Murat Turan’ın cenazesini gözyaşları içinde İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan teslim aldı.

Murat Turan’ın cenazesi, ailesi, öğretmenleri ve okul arkadaşlarının da katıldığı cenaze töreninin ardından, gözyaşları arasında Ahrandı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Turan’ın sınıf arkadaşları ise sırasını çiçeklerle süsledi.

ödemiş
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2004 Çarşamba 11:07:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali bıçakçı IP: 78.181.175.xxx Tarih : 16.11.2008 14:27:21

allahkorusun