25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÖDEMİŞ - İZMİR

Kazalara davetiye çıkarıyor

YOL SEVİYESİNDEN YÜKSEK KÖPRÜ SÜRÜCÜLERE KROS HEYECANI YAŞATIYOR

Ödemiş-Ovakent karayolu üzerindeKİ Yanıkkır mevkiinde yer alan Yanık Köprü, yolu ilk kez kullanan sürücüler için büyük tehlike arz ediyor. Aniden yükselen yol ve köprü üzerindeki engebe nedeniyle özellikle geceleri sürücüler köprüden geçiş esnasında önemli tehlikeler atlatıyor.

Zaman zaman kazalara da sahne olan köprü, ortasında yer alan yükselti nedeniyle motokros yarışlarındaki engellerini andırıyor. Sürücüler hızlı şekilde köprüye girilirse aracın yerden yükselerek diğer tarafa geçtiğini ve bilmeyenler için bunun kazalara davetiye çıkardığını söylediler.

Bu köprünün bir an önce düzeltilmesini istediklerini ifade eden Ovakent Belediye Başkanı Ali Demirel, “Yanıkkır Çayı üzerinde bulunan köprüden süratle geçilmeye kalkılırsa araçlar diğer tarafa adeta uçuyorlar. Yolu bilen sürücüler köprüden yavaş geçiyor ancak ilk kez yolu kullananlar için köprü tehlikeli olabiliyor. Köprünün bu kadar yükseğe inşa edilmesi ve üzerinde engebelerin bulunması kazalara davetiye çıkarıyor. Aynı yol üzerinde buna benzer bir menfezde düzeltme yapıldı. Bu köprünün de yetkililerce düzeltilmesini istiyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 13:04:02
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 13:25:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?