24
Mayıs
2024
Cuma
ÖDEMİŞ - İZMİR

Kılıçdaroğlu'nun ziyareti ertelendi

KILIÇDAROĞLU'NUN ÖDEMİŞ ZİYARETİ ERTELENDİ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Ödemiş İlçe Başkanı Emin Öztürk, genel genel başkanları Kılıçdaroğlu'nun 12 Haziran'da ilçede düzenlenecek olan Hayvcncılık Mitingi'ne katılımının ertelendiğini açıklandı.

Başkan Öztürk sekreterlikten istedikleri parti genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait afiş ve posterlerin ilçeye geldiğini söyledi. Öztürk, ilçe binasının yeni genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun poster ve afişleri ile donatıldığını söyleyerek; “Partimize bugüne kadar az veya çok emek vermiş tüm genel başkanlarımızın resmi partimizin en güzel köşesinde sergilenmektedir. Genel sekreterlik makamından bizzat istediğim afiş ve posterlerin ilçemize ulaşmasına müteakip genel başkanımız Kılıçdaroğlu'nun poster ve afişleri ilçe binamızın dört bir yanına asılmıştır” dedi. Öztürk; “ Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun 12 Haziran'da ilçemizde yapılacağı ifade edilen “Hayvancılık Mitingi” için geleceği basında büyük yer bulmuştu. Bu konuda resmi bir bilgi olmadığı için ilçe olarak herhangi bir açıklamada bulunmadık. Söz konusu ziyaret il başkanımız tarafından muhtemel bir plan olarak ifade edilmesine rağmen kesinmiş gibi basınımızda yer buldu. Genel başkanımız henüz ilçemize gelmedi ama oluşturduğu heyecanı bile bizlere yetti. Yapılması muhtemel bu mitinge halkımızın çok büyük bir ilgi göstereceğini umuyoruz. Fakat geçtiğimiz günlerde bu mitingin ertelendiğini öğrendik. Bölgemiz milletvekillerinden edindiğimiz bilgilere göre Sayın Kılıçdaroğlu'nun öncelikli hedefinin bugüne kadar gidilmeyen bölgeler olduğu ve İzmir ziyaretini de o yüzden ertelediğini öğrendik. Yani bir iptal değil erteleme söz konusudur. Kesin tarihin önümüzdeki MYK toplantılarında belirleneceğini düşünüyorum. Böyle bir bilginin tarafımıza ulaşması halinde halkımıza duyuru yapacağız.”

Öte yandan ilçede çıkan bazı bir gazetede yer alan köşe yazısında belediye başkanı ile aralarında soğuk rüzgarlar estiği ve bazı CHP'li belde belediye başkanlarının AKP'ye geçebilecekleri yönünde yazılar çıktığını belirten Öztürk; “Belediye Başkanımız Sayın Bekir Keskin ile örgütümüz arasında en ufak bir anlaşmazlık olmadığı gibi sayın Cumhur Şener de görev yaptığı süre boyunca kendi kişisel girişimleri ile yarattığı çalışmalarla herkes tarafından büyük takdir toplamaktadır. Örgütümüz sadece ismi geçen iki belediye başkanı ile değil partimiz üyesi olan tüm belediye başkanları ile gurur duymaktadır. Bugüne kadar arkalarında olduğumuz gibi bugünden sonra da arkalarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 09:32:04
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 09:58:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?