25
Mayıs
2024
Cumartesi
ÖDEMİŞ - İZMİR

Polat taraftarlarla buluştu

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, yönetim kurulu üyeleri Metin Karakaya ve Nejat Uygur ile Ödemiş Galatasaraylılar Derneği'nde taraftarlarla buluştu.

Geceye yaklaşık 500 Galatasaray taraftarı katılırken, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu üyeleri, salona girişlerinde büyük coşku ve tezahüratlarla karşılandı. Ödemiş Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Başkanı Özen Bildir, gecede yaptığı konuşmada, Kulüp Başkanı Adnan Polat ve yönetim kurulu üyelerine Ödemiş'e geldikleri için teşekkür etti ve Adnan Polat'a bir plaket takdim etti. Kulüp Başkanı Adnan Polat ise, Galatasaray'ın bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyleyerek, "Galatasaray büyük bir kulüp, büyük bir holdingtir. Bin 500'den fazla sporcusu ve çalışanı vardır. Kulübümüz 10 binden fazla üyeye, 20 milyondan fazla taraftara sahiptir. Dünyanın her yerinde taraftarımız var.

Üniversitemiz, lisemiz, ilköğretim okulumuz ve birçok kuruluşumuz var. Biz büyük bir aile, büyük bir kuruluşuz. 6 tane şirketimiz var. Şimdi iki tane daha geliyor. Stadyum inşaatı, şampiyonluk ve kupayı göklere çıkarmak dışarıdan görüldüğü gibi kolay değil. Yağmur, çamur demeden uğraşıyoruz" dedi. Konuşması zaman zaman taraftarların tezahüratlarıyla kesilen Başkan Polat, taraftara hitaben "Galatasaray nasıl ayakta duruyor diye soruyorsanız işte cevabı, sizin gibi cefakar taraftar sayesinde" diye konuştu. Başkan Polat, Ödemiş Galatasaraylı Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu'nda bayan üye görmekten büyük mutluluk duyduğunu, önümüzdeki senelerde Galatasaray Yönetim Kurulu'nda da bayan üyelere yer vermek istediklerini sözlerine ekledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'a Sarı-kırmızılı taraftarlar gece boyunca büyük ilgi gösterdi. Başkan Polat, daha sonra taraftarlarla hatıra fotoğraf çektirip, bol bol imza dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 12:57:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?