31
Mayıs
2024
Cuma
ÖDEMİŞ - İZMİR

Süs-Bir barış masası kuruyor

ÖDEMİŞ SÜS-BİR BARIŞ MASASI KURUYOR

Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği (Süs-Bir) üyeleri arasında meydana gelen olumsuzlukları birlik bünyesinde kurulacak barış masası ile giderecek.

Süs-Bir, üyeler arasında çek-senet, fidan takası, yükleme ve eksik rakam gibi konularda oluşan ve tartışmalara neden olan konularda barış masası devreye girerek sorunların çözülmesi için yol arayacak. Aynı çatı altındaki üyelerin arasındaki kırgınlıkların giderilmesi adına kurulacak Barış Masası'nda aralarında tartışma bulunan üyeler bir araya getirilerek diyalogları sağlanacak. Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği'nin arasında gerçek anlamda birlik-beraberlik sağlanması için Barış Masası'na büyük görevler düşeceğini kaydeden Ödemiş Süs Bitkileri Üreticileri Birliği Başkanı Selahattin Bağlı, “Hep birlikte daha güçlü olacağız” dedi.

Birliklerde bu tip yapılanmaların gerekli olduğunu kaydeden Bağlı, “Üyelerimiz arasında gelişebilecek olumsuzluklarda konu adli makamlara taşınmadan, gereksiz yere husumet oluşmadan çıkış yolu arayacağız. Aralarında kırgınlık, gerginlik bulunan üyelerimizi bir araya getirmek için hep birlikte çalışacağız. Birlik-beraberliğimiz böylelikle daha da güçlenecek” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2011 Salı 09:29:02
Güncelleme :1 Şubat 2011 Salı 17:49:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?