18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÖDEMİŞ - İZMİR

Ülkü Ocakları'ndan sünnet şöleni

ÖDEMİŞ ÜLKÜ OCAKLARINDAN SÜNNET ŞÖLENİ

Ödemiş Ülkü Ocaklarının 8’incisini gerçekleştirdiği “Toplu Sünnet Şöleni"nde yaklaşık 80 çocuk erkekliğe ilk adım atmanın mutluluğunu yaşadı.

Ödemiş Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde yapılan toplu sünnet şölenine, MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cengiz Onbaş, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Recep Akan, İzmir Ülkü Ocakları il yöneticileri, Torbalı Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Menekşe, Tire Ülkü Ocağı Başkanı Cumhur Eren, Kiraz Ülkü Ocağı Başkanı İskender Deveci, Aliağa Ülkü Ocağı Başkanı Cihan Gülen, Karşıyaka Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Küçükaslan, Seferhisar MHP İlçe Başkanı Hüsnü Kasapoğlu, Torbalı MHP İlçe Başkanı Musa Serbest, Tire MHP İlçe Başkanı Bayram Demirel, Kiraz MHP İlçe Başkanı Cafer Kırbaş başta olmak üzere geniş bir misafir topluluğu katıldı. Gece’de toplu sünnet şöleninin sekizincisini gerçekleştirmenin büyük bir mutluluğu içersinde olduklarını belirten Ödemiş Ülkü Ocağı Başkanı Mehmet Balcı; “Gerçekleştirmiş olduğumuz toplu sünnet şölenimizde bizleri yalnız bırakmadığınız için şükranlarımı sunarım. Ülkemizin içinde bulunduğu, bu kaos ortamında, insanlarımızı etnik köken, zengin fakir, doğulu batılı gibi saçma sapan, ayrıştırma senaryoları ile zihinleri bulandırmak ve kardeş kavgası başlatmak, isteyen dış güçlerin, oyununa gelmemeyi “Birlik ve Beraberliğimizi“ en sağlam şekilde gösterme ihtiyacı duyduğumuz bu günlerde, tüm dünya ya büyük Türkiye Cumhuriyeti devletinin, bin yıllık kardeşliğini kimsenin bozamayacağını bugün burada tekrar herkese ispatlamanın, haklı gururunu yaşıyoruz. Bu vesile ile böyle görkemli bir gecede en önemli olay da, bu gecede manevi destekler sağlayan, Berberler Odası Başkanlığına, Muhtarlar Derneğine, Bilumum Gıda maddeleri Odası ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığına, verdikleri manevi destekten dolayı teşekkür ediyorum.

Bizler Ödemiş Ülkü Ocağı olarak Halkımızın yararına olacak her türlü etkinliklerde, sizlerle olmağa devam edeceğiz” diye konuştu.

ÖDEMİŞ ÜLKÜ OCAKLARINDAN SÜNNET ŞÖLENİ
ÖDEMİŞ ÜLKÜ OCAKLARINDAN SÜNNET ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 15:09:03
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 19:29:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?