24
Mayıs
2024
Cuma
ÖDEMİŞ - İZMİR

Zafer ilköğretim’de sergi zamanı

ZAFER İLKÖĞRETİM’DE RESİM VE EL İŞLERİ SERGİSİ

Ödemiş Zafer İlköğretim Okulu yıl sonu etkinlikleri kapsamında resim ve el işleri sergisi açtı. Okulun toplantı salonunda düzenlenen sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, şube müdürleri, Okul müdürü Arif Bilgi, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışında konuşan Okul Müdürü Bilgi, “Zafer İlköğretim Okulu olarak, atık malzemelerin değerlendirilerek kullanılması yönünde 2008 yılında başlatmış olduğumuz çalışmalar tam iki yıl sürdü. Bu süreçte “Eco Scholls” Yeşil Bayrak ödülü ve sertifikasını aldık. Çalışmalarımız iki yıl süreyle izlendi. Çevreci bir okul olarak geri dönüşüm atıklarından bugün teknolojik alt yapıda kullanılabilecek çalışmaları öğretmenlerimiz nezdinde öğrencilerimiz hazırladı. Birbirinden güzel çalışmaları hazırlayan öğrencilerimizin çalışmalarını hep birlikte göreceğiz. Dünyada çevre bilincini her birim kendi çapında yaygınlaştırırsa, kirlenmeleri de asgariye indirebiliriz” dedi.

Konuşmanın ardından davetliler sergiyi gezerek çalışmaları incelediler. Öğrenciler de canlı müzik ile davetlilere şarkılar söylediler.

ZAFER İLKÖĞRETİM’DE RESİM VE EL İŞLERİ SERGİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 09:33:05
Güncelleme :11 Haziran 2010 Cuma 10:31:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?