16
Mayıs
2024
Perşembe
SEFERİHİSAR - İZMİR

6 yaşındaki çocuğa tacizden tutuklandı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde 6 yaşındaki kız çocuğuna teşhircilik ve tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 61 yaşındaki zanlı, tutuklandı.

Seferihisar'da bir ilköğretim okulunda öğrenim gören Y.Y, okul çıkışı kendisini evinin bahçesine davet ederek, burada teşhirde bulunduğunu iddia ettiği H.K'yi, annesine şikayet etti.

Anne D.Z'nin, kızının gösterdiği evin bahçesinde bulduğu H.K'nin, bu kez sözlü tacizde ve tehditte bulunması üzerine taraflar arasında tartışma çıktı. Bu sırada D.Z'nin bağırması üzerine paniğe kapılan H.K, evden koşarak uzaklaştı. 

D.Z'nin Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvurması üzerine motorize ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucu, çanlı H.K. 10 dakika içinde yakalandı.

Gözaltına alındıktan sonra savcılığa sevk edilen H.K, tutuklandı.

Bu arada, İlçe Emniyet Müdürlüğünün girişimiyle psikolog gözetimine alınan Y.Y'nin, geleceğinde iz bırakacak bir travma yaşadığı belirlenerek, bu durum kayıtlara geçirildi.

a.a
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2007 Çarşamba 13:48:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tolga aksakal IP: 85.98.60.xxx Tarih : 27.10.2007 13:28:22

bu namussuz karekdersiz adamı asmaları gerek bu admın yaptı şeresizli gavurlar bile yapmaz şerefsiz haysiyetsiz herif şimdi şu an burda olsaydın seni anandan doğduğuNA PİŞMAN EDREDİM ŞERFSİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ