26
Mayıs
2024
Pazar
SEFERİHİSAR - İZMİR

Başarılı öğrencilere bisiklet

TÜRKİYE BİRİNCİSİ SEFERİHİSAR'DAN

2009-2010 6. Sınıf SBS sınavında, ilçemizde eğitim gören Muzaffer Temelli, soruların tamamını doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye birincilerinden biri oldu. SBS ve LYS sınavlarında en yüksek puan alan 6 öğrenci Seferihisar Belediyesi tarafından bisikletle ödüllendirildi. Atatürk ilköğretim Okulu 6. Sınıf öğrencisi ve İLGİM Etüt Merkezi öğrencisi Muzaffer Temelli, SBS sınavında sorulan 80 sorunun tamamını doğru cevaplayarak, sınava giren 1 milyon 77 bin 749 kişi içerisinden 415 Türkiye birincisi arasında yer alarak Seferihisar'da bir ilke imza attı.

ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYESİ

SBS Sınavında Türkiye birincisi olan Muzaffer Temelli ile birlikte, Şeyma Delibaş, Beyza Konuk ve LYS Sınavında dereceye giren Dilek Karacan, Ömer Can Uçak ve Esin Uzunca Seferihisar Belediyesi tarafından bisikletle ödüllendirildi. Ödüller Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Nilgün Durmazer tarafından öğrencilere verildi. Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ise sonuçlardan duyduğu mutluluğu dile getirerek; “Böyle bir başarı yaşadığımız için çok mutlu oldum. Öğrencilerin bugünlerde daha çok çalışarak vereceği emekler, onların hayatları boyunca rahat etmelerini ve daha iyi yerlere gelmelerini sağlayacak. Bizde başarılarını teşvik etmek adına kendilerine birer bisiklet hediye diyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu başarı katlanarak devam eder, bizde daha çok öğrenciye hediye veririz” dedi.

İLGİM Etüt Merkezi sahibi Besim Sakızcıoğlu; “İlçemizde eğitim kalitesini arttırmak, başarılı çocuklar çıkararak onları geleceğe hazırlamak için, merkezimizde birebir çalışmalar yapıyoruz. Önümüzdeki yıllarda bu başarının artarak devam edeceğini düşünüyorum. Muzaffer'in başarısında payı olan başta Temelli ailesi olmak üzere, Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, İLGİM Test Ofisi Personeli'ni kutluyorum” dedi.

Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Gürkan Tiriç; “Muzaffer çok çalışkan bir öğrenci. Çok çalışmasının karşılığını aldı. Bizi de okul olarak sevince boğdu. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ SEFERİHİSAR'DAN
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 12:51:01
Güncelleme :16 Ağustos 2010 Pazartesi 09:59:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?