26
Mayıs
2024
Pazar
SEFERİHİSAR - İZMİR

Engelli öğrencilerin 23 Nisan coşkusu

İzmir'in Seferihisar ilçesinde özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli öğrenciler 23 Nisan kutlaması yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Seferihisar'da yaşayan engelli öğrenciler için kutlama gecesi düzenlendi. Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen gecede öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ilgiyle izlendi.

Çocuklarının gösterisini izleyen velilerin duygulu anlar yaşadıkları görüldü.

Zihinsel ve bedensel engelli çocuklar Hadise'nin şarkıları eşliğinde dans etti. Davul çalıp oynayan çocuklar ayrıca Pamuk Prenses ve 7 Cüceler, Ağustos Böceği ve Karınca masalını da canlandırarak sahneye koydular.

Törende bir konuşma yapan rehabilitasyon merkezi müdürü Deniz Tolga İnci hedeflerinin zihinsel ve bedensel engelli çocukları topluma kazandırmak olduğunu belirterek, "Gördüğünüz gibi onlar her şeyi başarabiliyorlar. 23 Nisan tüm dünya çocuklarının bayramı. Bizim öğrencilerimiz de bu bayramı doyasıya kutlasın istedik" dedi. Bedensel ve zihinsel engelli öğrencileri 23 Nisan kutlamalarında Seferihisar Kaymakamı Şakir Erden, Seferihisar Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer, Emniyet Müdürü Gökhan Yiğit ve eşi de yalnız bırakmadı. Gecenin sonunda öğrenciler protokol üyelerini de yanlarına alarak marşlar söylediler.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 18:39:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?