25
Mayıs
2024
Cumartesi
SEFERİHİSAR - İZMİR

Göksel 'arsenik' ile vurdu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar Göksel, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin arsenik konusunda halktan uzun süre gerçekleri saklamaya çalıştığını söyledi.

Seferihisar'da düzenlenen parti mitinginde halka seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar Göksel, “AK Parti iktidarı olarak göreve geldiğimiz günden bugüne her şeyin başı sağlık felsefesiyle çalıştık” dedi.

İlaç fiyatlarında yüzde 80'e varan düşüş sağladıklarını ve SSK hastanelerindeki kuyrukların sona erdiğini hatırlatan Prof. Dr. Nükhet Hotar Göksel, fakat aynı hassasiyetin yerel yönetimler tarafından gösterilmediğini belirtti. İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetiminin İzmir halkının sağlığını hiçe sayarak insanlara 3 buçuk yıl boyunca zehirli su içirdiğini vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, İzmirlilerin arsenikli su içtikleri konusunda zamanında bilgilendirilmemesinin büyük bir sorumsuzluk örneği olduğunu söyledi.

Arsenikli su probleminden en başta halkın haberdar edilmiş olması gerektiğini belirten Genel Başkan Yardımcısı Hotar, belediye yönetiminin yetersiz kaldığı noktalarda hükümetten destek istemesi gerektiğini ama İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetiminin bu anlayışla hareket etmeyip, problemi halktan sakladığını söyledi. AK Partili belediyeciliğin özünde sorumluluk sahibi, hesap verebilir, vatandaşa hizmet odaklı bir yönetim anlayışının yattığını hatırlatan Prof. Dr. Nükhet Hotar Göksel, “Seferihisarlılar olarak siz de AK Partili Belediyeler tarafından yönetilen çevre illeri İzmir'i kıyasladığınızda hizmet farkını açıkça göreceksiniz. AK Partili Belediyecilik anlayışı ile Seferihisarlıları buluşturacak kişi de bilgisi, deneyimi ile Belediye Başkan Adayımız Özer Türer'dir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 20:05:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?