19
Mayıs
2024
Pazar
SEFERİHİSAR - İZMİR

Seferihisar logosunu arıyor

Seferihisar Belediyesi tarafından "Seferihisar Logosunu Arıyor" adıyla düzenlenen logo yarışmasında heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Seferihisar'ın ortak özelliklerini yansıtan ve 5 bin lira ödüllü olan yarışmaya büyük ilgi ve katılım oldu. Dün toplanan Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi'nden hocaların da bulunduğu jüri, iki gündür birinci olacak logoyu belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

İlçenin meşhur mandalinası, zeytini, teos antik şehri, termal suları ve Teos Antik kenti ögelerini bir arada barındıracak olan logo tüm dünyada ilçenin sembolü olacak. Çok sayıda logo çalışmasının içinden birinciyi belirlemekte zorlanan juri adına Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Öncelikle kazanan ilçemiz olmalı. İlçemizin doğal ve tarihsel güzellikleri ile artık turizmde bir numara olma yolunda yürüdüğünü unutmayın. Seferihisar Sığacık Doğanbey Ürkmez bunlar birer cennet. Bu özellikleri ile turizm yatırımcılarının göz bebeği. Biz citte Slow (Yavaş Şehir) projesine attığımız adımla dünyadaki sayılı İlçelerden biri olmak istiyoruz. Huzur içinde doğayla başbaşa 12 ay tatil cenneti artık tüm dünyada Seferihisar olarak anılacak" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 13:17:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?