19
Mayıs
2024
Pazar
SEFERİHİSAR - İZMİR

Seferihisar vahşetinin zanlıları yakalandı

İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde 2,5 yaşındaki torunuyla beraber kaybolan ve mezarlıkta vücudu parçalanmış şekilde bulunan kadının katil zanlısı olduğu iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Olay, 27 Mart 2004 tarihinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, 2,5 yaşındaki torunu Ceyhun Sezgin'le beraber kayıp olan, evli ve 2 çocuk annesi Naciye Sezgin'in (43) cesedi, kaybolmasından 2 hafta sonra Kavaklıdere Köyü Mezarlığı civarında, parçalanmış olarak bulunmuştu. Olayın ardından geniş çaplı bir araştırma başlatan İzmir İl Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı istihbarat ekipleri, Naciye Sezgin'in bir otomobilde göründüğünü belirleyerek, otomobil sahibi Gökmen Fidan'ı ve Serdar Pazarbaşı'nı gözaltına aldı. Ekipler otomobilin bagajında kan izleri buldu.


Jandarma, Gökmen Fidan'ın Naciye Sezgin'i kaçırarak tecavüz ettiğini ve daha sonra çocukla beraber öldürdüğünü tahmin ediyor. Yapılan tüm aramalara rağmen 2,5 yaşındaki Ceyhun Sezgin ise bulunamadı.


İfadesi alınan Gökmen Fidan, cinayet olayıyla ilgisi bulunmadığını iddia etti. Savcılığa sevk edilen Fidan, "kadın kaçırmak ve adam öldürmek" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serdar Pazarbaşı ise, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İZMİR - İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2004 Pazartesi 23:10:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?