19
Mayıs
2024
Pazar
SEFERİHİSAR - İZMİR

Seferihisar'da kaza: 2 ölü , 5 yaralı

İzmir'in Seferihisar ve Torbalı ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam 20.00 sıralarında Seferihisar'ın Gödence Köyü yolunda seyreden Hasan Ali Haytan (50) idaresindeki 35 SCA 53 plakalı kamyonet, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yol kenarındaki mıcıra kapılarak takla attı. Kazada, aracın kasasında bulunan Halil İbrahim Haytan (71) olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüsü Hasan Ali Haytan ile Şükriye Haytan, İsmail Haytan, Mustafa Haytan ve Nezahat Haytan yaralandı. Yaralılar, İzmir Yeşilkurt Ataktürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.
Öte yandan, Torbalı'nın Pamukyazı Beldesi'nde dün meydana gelen kazada, Onur Uzunkaya (22) idaresindeki 35 THD 73 plakalı otomobil, önünde bisiklet ile seyir halindeki Hüseyin Özkara'ya (42) arkadan çarptı. Kazada Özkara, olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Onur Uzunkaya ise, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İZMİR - İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2004 Pazar 13:38:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?