27
Mayıs
2024
Pazertesi
TORBALI - İZMİR

Asfalt şantiyesine bakım

İzmir'e bağlı köylerin sorunlarına çözüm üretmek için çalışan İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresi'ne bağlı şantiyelere de el attı.

İl Genel Meclisi Başkanı ve üyeleri Torbalı'da bulunan ve İzmir'in köylerine asfalt sağlayan şantiye de incelemelerde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci'ye Yol İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İsmail Evren'n yanı sıra, İl Genel Meclis Üyeleri, Atilla Çelikkesen, Tayip Şengül, Hakkı Güney ve Halil Kabasakal'a eşlik etti.

1983 yılında kurulan ve o yıldan bu zamana kadar İzmir'in köy yollarının yapımı için asfalt üreten İl Özel İdaresi Torbalı Asfalt Şantiyesi günlük 300-350 ton kapasite ile çalışıyor.

Normal zamanlarda 15 personeli bulunan şantiye nüfusu, yaz aylarının gelmesi ve asfalt çalışmalarının başlaması ile 50 personele kadar ulaşıyor. Tesislerde incelemelerde bulunan heyet, Sendika Başkanı İsmail Evren ve çalışanlardan bilgi aldı.

Tesislerin acil bakıma ihtiyacı olduğunu belirten Meclis Başkanı Serdar Değirmenci, gerekli çalışmalara bir an önce başlanacağını belirterek, "Tesisin daha işler hale gelebilmesi için girişimlerimize şimdiden başladık. İzmir'in bütün köy yollarına asfalt bu şantiyeden çıkıyor.

Buradaki çalışma şartlarının ve çalışma ortamının düzeltilmesi için üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz" dedi. İzmir'e hizmet ederken, personelin aksatılmasının uygun olmadığını vurgulayan Meclis Başkanı Değirmenci, "Personelimizden daha fazla verim almak istiyorsak çalışma ortamlarını daha uygun hale getirmek zorundayız.

Bu anlamda şantiyemizde acil yapılması gereken tadilatı en kısa sürede yerine getireceğiz" diye konuştu.

Şantiyede yapılan incelemeden sonra heyet, şantiye çalışanları ile birlikte öğle yemeği yedikten sonra sohbet etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 13:21:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?