18
Mayıs
2024
Cumartesi
TORBALI - İZMİR

Ayrancılar'da sır dolu intihar

TORBALI'DA İNTİHAR

Ayrancılar'da 25 yaşındaki Mehmet Yavuz isimli genç, kirada oturdukları apartmanın teras katındaki demirlere kendini asarak intihar etti. Polis intiharın arka penceresini araştırmak için soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre olay sabah saat 10.00 sıralarında Barış Manço Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı apartmanda gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta Cuma günü kendi isteği ile işten ayrılan Mehmet Yavuz, gece vardiyasındaki işine gitmek için dün akşam saat 18.00 sıralarında evinden çıktığı öğrenildi. Sabah saat 10.00 sıralarında yolda dayısı Mustafa Alkan ile karşılaşan Yavuz, eve gideceğini söyledi. Yavuz'un yengesi Yengesi Sevinç Alkan teras katında Mehmet Yavuz'un kendini çamaşır ipi ile astığını fark ettikten sonra durumu polislere bildirdi. Olayı duyan Yavuz'un ailesi sinir krizi geçirdi. Hiçbir sorunu olmadığı öğrenilen ve arkasında bir not bırakmayan Mehmet Yavuz'un neden intihar ettiği araştırılıyor.

İş arkadaşlarının Mehmet Yavuz'un Antalya'ya gitmek istediğini söylerken,Yavuz'un ailesine işten ayrıldığını söylemediği ortala çıktı.

TORBALI'DA İNTİHAR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 18:05:01
Güncelleme :10 Mart 2010 Çarşamba 01:01:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?