27
Mayıs
2024
Pazertesi
TORBALI - İZMİR

'Benden başka projesi olan yok'

AK Parti Torbalı Belediye Başkan adayı M.Atilla Kaya, Çaybaşı Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı, Çaybaşı Pamukyazı Mahallesi'nde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Kahvehane toplantısında vatandaşlara seslenen Kaya, “İşsizin, dar gelirlinin başkanı olmak için adayım. Özellikle bu kesimin yaşadığı sorunları da iyi biliyorum ve sizlerin ekonomik refahını arttırmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Pamukyazı çıkışından Ayrancılar girişine kadar olan yolu, karayollarından devralarak, duble yola dönüştüreceğini belirten Kaya, “Her sene onlarca insanımızın hayatını kaybetmesine sebep olan bu yolda, yeni üst geçitler, ışıklandırmalar, kavşaklar yapılacak. Bu şekilde bu yol üzerindeki güvenliği sağlamış olacağız. Aynı zamanda bu yol, ticari bir yol olacaktır. Torbalı'daki çeşitli mağazalara, bu yol üzerinde yer göstererek, ürünlerini yol üzerinde teşhir edebilecekleri merkezler kurmalarını isteyeceğiz. Bu da Torbalı için ayrı bir gelir kaynağı olacak" diye konuştu.

Bölgedeki çiftçinin sorunlarına da değinen AK Partili Belediye Başkan adayı M.Atilla Kaya, tarım alanlarının büyük bir kısmında sulama problemi yaşandığını, sorunu yapılacak 2 göletle çözeceğini bildirdi. Kaya, Göletlerden Çabak ve Aslanlar bölgesine yapılmasının planlanlandığını ifade etti.

Kahvehane ziyaretinin ardından, Çaybaşı Kahveler meydanında toplanan 400 kadar vatandaşa seçim minibüsünden seslenen AK Parti Torbalı Belediye Başkan adayı M.Atilla Kaya, “Çaybaşı için büyük düşünüyoruz. Ve biliyoruz ki Torbalı'da, Çaybaşı'yı kalkındıracak, Çaybaşı'yı güzelleştirecek ciddi proje ve planları olan başka bir aday yok. Bizim belediyecilik anlayışımızda, vatandaşa hizmet her zaman en önemli görevdir. Bu hizmeti vatandaşa taşımak için, ciddi projeleri olan tek partiyiz”dedi. Torbalı'da sokak köpeği sorunu bir türlü bitmiyor. İlçenin en işlek cadde ve sokaklarında başıboş dolaşan sokak köpekleri, vatandaşlar için büyük tehlike oluşturuyor. Sayıları her geçen gün artan başıboş köpekler için belediyenin hiçbir önlem almaması vatandaşları tedirgin ediyor. İlçenin en işlek caddelerinden çevre köylere kadar yüzlerce köpek adeta ilçeyi işgal etmiş durumda.

Belediyelerin öncelikli görevleri arasında, halkın sağlığını tehdit eden unsurların ortadan kaldırılmasının geldiğini belirten AK Parti Torbalı Belediye Başkan Adayı M. Atilla Kaya, “Mevcut yönetim bu güne kadar bu konuda hiçbir işlem yapmamış. Göreve geldiğimde başıboş dolaşan köpeklerin kısırlaştırma ve aşılama işlemlerini yapıldıktan sonra kuracağım hayvan barınağında onları sıcak yuvalarına kavuşturacağım" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 11:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?