23
Mayıs
2024
Perşembe
TORBALI - İZMİR

Cenazeler Adli Tıp'tan alındı

Torbalı'da cinnet geçiren evli ve 1 çocuk babası fabrika işçisinin, ailesinden 4 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi de yaralamasının ardından, Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenazeler defnedilmek üzere ailenin yakınları tarafından alındı.

Savcılık tarafından yapılan otopsilerin ardından anne ve oğlunun cenazesinin Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde, anne, baba ve Mustafa Akbaş’ın cenazelerinin Kuşçuburun Köyü’nde toprağa verileceği bildirildi.

Kuşçuburun Köyü’nde kahvehaneden döndükten sonra cinnet geçiren baba Mustafa Akbaş’ın (30), eşi Serrin Akbaş (31), annesi Dudu Akbaş (60), babası Hüseyin Akbaş (60) ve 7 yaşındaki oğlu Kemal Akbaş’ı öldürdükten sonra, iki kardeşini de silahla yaralayıp intihar etmesinin ardından başlatılan soruşturma, savcılık tarafından yürütülüyor. Köylüler ve akrabaları Mustafa Akbaş’ın neden cinnet geçirmiş olabileceğini araştırırken, alkollü olduğu iddialarını yalanladı.

Cinayetlerin ardından ölen 4 kişinin cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurum Başkanlığı’na götürüldü. Yapılan otopsiler sonucu silahtan çıkan kurşunların başlarına isabet ettiği belirlendi.

Otopsilerin ardından anne Serrin Akbaş ve oğlu 7 yaşındaki Kemal Akbaş’ın cesetleri cenaze aracıyla Aydın’ın İncirliova İlçesi’nin Sınırteke Köyü’ne gönderilirken, Mustafa Akbaş, anne Dudu ve baba Hüseyin Akbaş’ın cenazeleri Torbalı İlçesi Kuşçuburun Köyü’nde toprağa verilecek.

Diğer yandan Sağlık Bakanlığı Bozyaka Hastanesi’nde tedavi altına alınan Neriman Akbaş ve erkek kardeşi Hanefi Akbaş’ın tedavileri ise yoğun bakımda devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2005 Cuma 14:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?