26
Mayıs
2024
Pazar
TORBALI - İZMİR

Günaydın siyasete veda etti

AK Parti Torbalı İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Günaydın bir basın açıklaması yaparak siyaseti bıraktığını açıkladı.

Yaptığı basın açıklamasında aktif siyaseti noktaladığını ve partideki görevlerinden ayrıldığını belirten AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Yardımcısı Ömer Günaydın, siyasette yenilenmenin olması gerektiğini ifade etti.

Genç yaşta siyaset sahnesinde yer alabildiği için çok mutlu olduğunu belirten Günaydın, "Rabbime şükürler olsun ki, bana bu millete hizmet etme yolunda bir kapı açtı ve genç yaşımda siyaset sahnesinde yer aldım. Allah kullarına birçok rahmet kapısı açar. Allah'ın açtığı rahmet kapılarından biri de, millete hizmet etme davasıdır" dedi.

Siyasetin memlekete ve millete hizmet etmenin şerefli bir yolu olduğunu belirten Günaydın şöyle devam etti: "Doğup büyüdüğüm, hayatımın geride kalan bölümünü de geçireceğim ilçeme hizmet etmek için siyasette yer aldım. Aktif siyasi yaşamım boyunca Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulundum. Siyasi yol arkadaşlığı neticesinde çok çeşitli insanlar tanıdım, yeni dostluklarım oldu. Elbette farklı kutuplarda yer alma nedeniyle yeni dostlukların üzerine yeni kırgınlıklar da eklendi. Siyaset yapma kültürü ve demokratik olgunluk mefhumunun dışına istemeden çıktığımız zamanlarımız olmuştur. Bunların neticesinde kırdığımız dostlarımızın hepsinden helallik diliyorum. Yerel seçimle birlikte Torbalı yeni bir döneme girmiştir. Bu yeni dönemde siyasetin yeni olgular temel alınarak şekillenmesi bir zaruriyet haline gelmiştir. Ancak bu şekillenmeyi gerçekleştirecek olanların bizler gibi siyasi yorgunluk sahipleri arasından değil, daha sağlıklı düşünebilen ve muhakeme etme yeteneği noktasında önyargılarını ortadan kaldırabilecek bir bakış açısına sahip insanlar arasından seçilmesi de temel bir gerekliliktir. Torbalı'da siyasetin yenilenmesi ve başarı ile başarısızlık arasındaki kesin çizginin fark edilebilmesi adına halen yürüttüğüm AK Parti Torbalı İlçe Başkan Yardımcılığı ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinden ayrılıyorum. Uzun yıllar birlikte mücadele verdiğimiz arkadaşlarımıza bundan sonraki siyasi yaşamlarında başarılar diliyorum"
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 16:02:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakan sözcü IP: 85.107.209.xxx Tarih : 14.04.2009 01:16:20

Ömer Günaydın, sen karanlıkta bir ışık, gökte parlayan aysın. Yüreğin sevgi dolu, sevgini yansıtansın. Sevgiyle yol alırken, ışığını saçansın. Sönmez ışığınla sen, yol almaya çalışansın. Yolların açık olsun, kalbi güzel insansın. Seni seviyoruz.