31
Mayıs
2024
Cuma
TORBALI - İZMİR

İşsiz ağabeye kardeş kurşunu

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde, tuğla fabrikasında 19 yaşındaki Cihan Emici, işsiz ağabeyi 21 yaşındaki Mehmet Emici'yi, “Neden kendine bir iş bulup çalışmıyorsun” diyerek, eşi ve iki çocuğunun gözleri önünde başına tabancayla ateş edip öldürdü.

Bir tuğla fabrikasında çalışan bekar Cihan Emici, işsiz olduğu için sık sık tartıştıkları, bitişiklerindeki evde oturan, evli ve 2 çocuk babası ağabeyi Mehmet Emici ile akşam yemeğinden sonra yine karşı karşıya geldi. Cihan Emici, tartışmanın büyümesi üzerine, işsiz olan ağabeyi Mehmet Emici'yi, “Neden kendine bir iş bulup artık çalışmıyorsun?” dedikten sonra, eşi, çocukları, anne ve babasının gözleri önünde, belinden çıkardığı 7.65 çapındaki ruhsatsız tabancayla başına ateş ederek öldürdü.

Mehmet Emici'nin cesedi Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kardeşi Cihan Emici de tabancasıyla birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Daha önce yaşanan tartışmalarda Mehmet Emici'nin kendisini iş bulması için sıkıştıran kardeşine “Seni bir gün öldüreceğim” diyerek tehdit ettiği iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Cihan Emici'nin sorgusunun ardından Adliye'ye sevk edileceği bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 13:13:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?