25
Mayıs
2024
Cumartesi
TORBALI - İZMİR

İşsiz genç kafasına sıktı

İŞSİZ GENÇ KAFASINA SIKTIĞI TEK KURŞUNLA HAYATINA SON VERDİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir kişi, kafasına tek el ateş ederek intihar etti. 27 yaşındaki Recep Aslan, Torbalı ilçesi Kaplancık köyü yolunda kafasına sıktığı tek kurşunla hayatına son verdi. Olayın dün gece saat 03.00 sıralarında meydana geldiği tahmin ediliyor.

Recep Aslan'ın kendisine ait 35 TPA 39 plakalı motosikletiyle evinden "Kontur almaya gidiyorum" diyerek çıktığı öğrenildi. Kaplancık köyü Bademgediği mevkiine gelen Aslan, burada henüz belirlenemeyen bir nedenle ruhsatsız tabancayla ağzına ateş ederek intihar etti.

Recep Aslan isimli gencin cesedini görerek yetkililere haber veren bir kişi, 06:00 sıralarında tarlasına gitmek üzere o yoldan geçtiğini ve motosikleti gördüğünü söyledi. Tarlada işi bittikten sonra saat 11:00 sıralarında eve doğru giderken sabah gördüğü motosikletin aynı yerde olduğunu görünce şüphelendiğini belirten görgü tanığı, "motosiklete yaklaştığımda yerde ceset gördüm ve jandarmaya haber verdim" dedi.

Recep Aslan isimli gencin işsiz olduğu öğrenilirken, evinden kilometrelerce uzaklıktaki bir yerde yaşamına son vermesi akıllarda soru işareti bıraktı. 27 yaşındaki gencin olay günü alkol alıp almadığı otopsiden sonra belirlenecek. Jandarma olayla ilgili araştırma başlattı.

İŞSİZ GENÇ KAFASINA SIKTIĞI TEK KURŞUNLA HAYATINA SON VERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 18:11:02
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 19:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?