17
Mayıs
2024
Cuma
TORBALI - İZMİR

İzmir Torbalı'da cinayet

Edinilen bilgiye göre olay, Torbalı İlçesi İnönü Mahallesi Mezarlık Sokak'taki bir apartmanın 3. katında meydana geldi. Torbasan Limited Şirketi'nin sahibi Hasan Arıkan (52) ile eşi Ermiş Arıkan (50), evlerinin yatak odalarında öldürülmüş halde kardeşi Tahir Arıkan tarafından bulundu. Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından yapılan araştırmada karı kocanın katil ya da katillerle boğuştuğu ve 10'a yakın bıçak darbesiyle öldürüldüğünü belirledi. Ermiş Arıkan'ın yüzüğü, küpeleri ve altınları yapılan aramada bulunamadı. Yatak odasında bulunan çelik kasanın kapısının zorlanmadan açıldığı ve içerisinde bulunan para, ziynet eşyası ve evrakların alındığı ortaya çıktı.
Çiftin evli kızı Ümmühan Uyar, ölüm haberini duyunca fenalık geçirdi. Anne ve babasının hiç kimseye zararı bulunmadığını söyleyen Uyar, "Akşam geç saate kadar onlarla oturduk. Sabah Balıkesir'e gidecektim. Hatta akşam onlarda kalmayı düşünüyordum. Eşim rahatsız olunca kendi evimizde kalmaya karar verdik. Eğer ben de evde olsaydım, beni de öldüreceklerdi" dedi.
Öldürülen çiftin cesetleri otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, jandarma olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlattı.
MEHMET İNMEZ - İZMİR (İHA)
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2004 Cumartesi 17:14:50
Güncelleme :9 Temmuz 2004 Cuma 12:02:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?