26
Mayıs
2024
Pazar
TORBALI - İZMİR

Kaza ucuz atlatıldı

ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE ÜÇ ARACIN KARIŞTIĞI KAZA UCUZ ATLATILDI

İzmir'in Torbalı ilçesinde, üç aracın karıştığı trafik kazasında öğrenci servisinin olması paniğe neden oldu. Trafik kazasında bazı öğrenciler hafif şekilde yaralandı. Kaza haberini alan öğrenci velileri olay yerine gelerek çocuklarını sakinleştirmeye çalıştılar.

İzmir'in Torbalı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Haluk Alpsü Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada, üç araç zincirleme trafik kazası yaptı. İddialara göre, İbrahim D. yönetimindeki 35 AK 0249 plakalı midibüs Haluk Alpsü bulvarında yolcu almak üzere durdu. Güven S., yönetimindeki Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl İlköğretim Okulu öğrencilerini taşıyan 35 S 00719 plakalı midibüs ile önünde duran aracı sollamak istedi. Dikiz aynasına bakmadan sollama yaptığı iddia edilen servis aracı arkadan gelen İrfan Yaşar K.'nın kullandığı 35 TJL 83 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışma sonrasında üç araç yolda sıkıştı. Kazada okul servisinde savrulan birkaç öğrenci hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ve sağlık ekipleri paniğe kapılan öğrencileri sakinleştirmeye çalıştı.

Kazaya karışan okul servisinde paniğe kapılan öğrenciler yaşadıkları korku nedeniyle gözyaşlarına boğuldu. Öğrencileri polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Çocuklarını taşıyan aracın kaza yaptığını öğrenen veliler ise olay yerine gelerek çocuklarını sakinleştirmeye çalıştı.

Öğrenci servisinin kazaya karıştığını öğrenen Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ruhi Gündoğdu kaza ve öğrencilerin durumları ile ilgili bilgi aldı. Geçmiş olsun dileklerinde bulunan Gündoğdu, şöyle konuştu: "Kazayı ucuz atlattık. Üzücü bir olayın yaşanmaması bizi sevindirdi. Öğrencilerimizin güvenli ve rahat bir şekilde taşınması için Milli Eğitim Müdürlüğü olarak elimizden geleni yapıyoruz. Şehir içinde polis şehir dışında jandarma trafik ekipleri servisleri düzenli denetliyor. Yapılan denetimlerde

kurallara uymayan, evrak, araç ve gereci eksik olan servise para cezası uygulanıyor. Bugüne kadar her türlü tedbiri aldık, bundan böyle de aynı şekilde önlem almaya devam edeceğiz. Böyle bir kazanın bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Öğrencilerimiz ve ailelerine geçmiş olsun."

ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE ÜÇ ARACIN KARIŞTIĞI KAZA UCUZ ATLATILDI
ÖĞRENCİ SERVİSİ İLE ÜÇ ARACIN KARIŞTIĞI KAZA UCUZ ATLATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 17:56:03
Güncelleme :3 Kasım 2010 Çarşamba 19:21:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?