25
Mayıs
2024
Cumartesi
TORBALI - İZMİR

Kim der ki 52 yaşında

GENÇ GÖRÜNÜMÜYLE NÜFUS MEMURUNU ŞAŞIRTTI

TORBALI'YA bağlı Subaşı Mahallesi'nde yaşayan Kaya ailesi Nüfus memurunu şaşırttı. Yaşına rağmen genç bir görünüme sahip olan Mehmet Can Kaya, görenleri hayretler içinde bırakıyor.

52 yaşındaki Mehmet Can Kaya, 30'lu yaşlarda göstermesi nedeniyle önceki gün gittiği Nüfus Müdürlüğü'nde, memurun 52 yaşında olduğuna inanmamasıyla şaşkınlık yaşadı. Mehmet Can Kaya'nın 27, 24, 16 yaşlarında 3 çocuğu ve 1 de torunu bulunuyor. Aldığı besinlere çok dikkat ettiği için genç bir görünüme sahip olduğunu söyleyen Mehmet Can Kaya, yaşının 52 olduğuna kimsenin inanmadığını dile getirdi.

"SAĞLIKLI YAŞAMI HERKESE TAVSİYE EDERİM"

Subaşılı olan Kaya ailesinin babası Mehmet Can Kaya, genç kalmanın sırrını açıkladı. Genç bir görünüme sahip olmanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getiren Kaya; "Yediğime ve içtiğime dikkat ediyorum. Hiçbir kötü alışkanlığım yok, ne sigara ne de içki kullanıyorum. Ayrıca vücut geliştirmeyle uğraşıyorum. Evimizin bir odası tamamen spor aletleri ile dolu. Oğlum Bedir de benim gibi kendine dikkat eder, 27 yaşında olmasına rağmen daha küçük gösteriyor. 3 çocuğum ve 1 torunum var. 52 yaşındayım ama 20 yaşındaki bir insanı kros yarışmasında rahatlıkla geçerim. Sağlıklı yaşamayı herkese tavsiye ederim" dedi. Kaya'nın 27 yaşındaki oğlu Bedir Kaya da babasının yürüdüğü yoldan giderek genç bir görüntüye sahip.

Nüfus Müdürlüğü'ndeki görevlinin de 52 yaşında olduğuna şaşırdığını dile getiren Kaya; "Nüfus cüzdanı değiştirmek için Hükümet Konağı'na geldik. Görevli arkadaş 52 yaşında olduğumu görünce çok şaşırdı. Biraz araştırma yaptıktan sonra o da inandı" dedi.

GENÇ GÖRÜNÜMÜYLE NÜFUS MEMURUNU ŞAŞIRTTI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 16:46:05
Güncelleme :24 Mart 2010 Çarşamba 17:05:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?