25
Mayıs
2024
Cumartesi
TORBALI - İZMİR

Konuşmaya değil çalışmaya geldim!

TFF 3. LİG

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele veren ve Play Off'a yükselen Torbalıspor'da göreve gelen Teknik Direktör Adnan Özbağcı, Torbalıspor'un bir üst ligi hak ettiğini söyledi.

Torbalıspor yönetimi Teknik Direktör Murat Gürkan Zora ile yollarını ayırdıktan sonra, takımın başına Adnan Özbağcı'yı getirmişti. Teknik Direktör Özbağcı hedefi olan bir kulüple anlaştığını, ilçenin halkıyla, sanayisiyle, yönetim kuruluyla bir üst ligi hak ettiğini söyledi.

İyi bir takıma geldiğini, takımı daha iyiye götürmek için çalışacağını söyleyen Özbağcı Torbalıspor'u değerlendirdi. Torbalıspor'un Ege'nin yükselen değeri olacağını belirten Özbağcı “'Tek amacımız Torbalıspor'u bir üst lige çıkarabilmek. Konuşmaya değil çalışmaya geldim. Vaktimizi icraatlara harcayıp, bütün dikkatimizi takıma verip, başarılı olacağız'' dedi.

 

“ACİL OLARAK TRANSFER İHTİYACIMIZ YOK”

Başarılı olmak için üretken olmak lazım diyen Özbağcı “Ligdeki bütün takımların şansı aynı, kötü takım yok. Lige daha iyi konsantre olan takımlar başarıyı yakalayacaklardır. Bizim de amacımız bu dönemde ligin ilk yarısında yakalanan başarıyı devam ettirmek. Torbalıspor'u bir üst lige çıkartabilmek. Torbalıspor sanayisiyle, işadamlarıyla, yerel yönetimi ve şu andaki kulüp yönetimi ile yükselme trendi yakalayacaktır. Bizim bütün amacımız bu takıma sportif başarı sağlamaktır” dedi. Takımda çok acil olarak transfere gerek olmadığını da sözlerine ekleyen Özbağcı, ihtiyaç duyulduğunda gerekli mevkilere transfer yapılacağını belirtti.

 

“İKİNCİ YARI İÇİN ŞANSIMIZ VAR”

Maç haftasına girdiklerini belirten Teknik Direktör Özbağcı “Play-Off müsabakalarına yaptığımız tek idmanla hazırlanıyoruz. Şu anda Ufuk ve Salih dışında sakat oyuncumuz yok. Onlarda antrenmanlara başladılar, hızla tedavileri devam ediyor. Erkan kart cezalısı olduğu için Balıkesir maçında forma giyemeyecek. Bunların dışında bir sıkıntı yok. Ligin ikinci yarısı için şansımız var. İyi başlamak, iyi devam ettirmek, iyi bitirmek lazım. Hiç kimse şimdiden şu takım çıkar diye ön kestirme yapamaz. Her grubun futbol kalitesi farklı. 5-6 hafta sonra belli düşüncelere varabiliriz” dedi.

ADNAN ÖZBAĞCI KİMDİR?

1962 yılında İzmir doğumlu. Futbola Altay'ın alt yapısında başladı. Bornovaspor'da top oynadı. Ege Üniversitesi Spor Akademisi'ni bitirdi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Spor Fizyolojisi üzerine mastır yaptı. Bornova, Manisa, Malatya, Aliağa, Göztepe, Kayseri, Sakarya, Altay, Altınordu ve Akhisarspor'da teknik direktörlük yaptı. Adnan Özbağcı Play-Off'ta mücadele edecek olan Torbalıspor'un başarısı için çalışacak.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 17:36:05
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 17:52:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?