26
Mayıs
2024
Pazar
TORBALI - İZMİR

Minikler Alihan için seferber oldu

MİNİKLER ALİHAN İÇİN SEFERBER OLDU

Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl İlköğretim Okulu Öğrencileri tarafından başlatılan Bir El de Sen Uzat kampanyasında yürekler 2 yıldır Lösemi hastası olan Alihan Karaca için birleşti. Öğrenciler tarafından toplanan bin 81 lira ve gıda yardımı aileye ulaştırıldı.

Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl İlköğretim Okulu öğrencileri örnek bir davranış sergiledi. Okulun Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü üyesi öğrenciler Karakuyu İlköğretim Okulu'nda okurken lösemi hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Alihan Karaca'ya yardım etti. Öğrencilerin başlattığı 'Bir elde sen uzat' kampanyası kapsamında okulda toplanan bin 81 lira maddi ve gıda yardım, Çamlıca köyünde ikamet eden Alihan Karaca'ya ziyaret edilerek ulaştırıldı.

TOPLANAN YARDIMLARI KENDİ ELLERİYLE GÖTÜRDÜLER

Karakuyu İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi iken lösemi hastalığına yakalanan Alihan Karaca, 2 yıldır Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde tedavi görüyor. Tedavisi nedeniyle 2 yıldır okula gidemeyen Alihan Karaca öğrencilere hastalığı hakkında bilgi verirken okulunu ve arkadaşlarını çok özlediğini söyledi. Anne Yeliz Karaca ise oğlunun tedavi masraflarının oldukça fazla olduğunu ifade ederek öğrencilerin yaptığı bu anlamlı davranış nedeniyle Torbalı Ticaret Odası 80. Yıl İlköğretim Okulu Müdürü Alaattin Altınok, Kulüp Öğretmenleri Özden Yaylalı, Hüseyin Yaylalı ile yardım toplanmasında büyük emeği olan Öğrenci Velisi Üstünol Taşlıoğlu ve kulüp öğrencilerine teşekkürlerini iletti.

MİNİKLER ALİHAN İÇİN SEFERBER OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2010 Perşembe 14:08:01
Güncelleme :15 Nisan 2010 Perşembe 14:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?