24
Mayıs
2024
Cuma
TORBALI - İZMİR

Otobüste kalp krizi geçirdi

21 YAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRİP ÖLDÜ

İzmir Torbalı'da amatör olarak ressamlık yapan Erkan Beklen, Torbalı'dan Bursa'ya giderken otobüste geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Erkan Beklen'in genç yaşta ölümü ailesini ve Torbalı'yı yasa boğdu.

Torbalı Mahallesi'nde ikamet eden ve iki yıl önce Bursa Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü kazanan Erkan Beklen (21), hem okuyup hem de küçük bir atölye açarak ressamlık yapıyordu. Okulu yaz tatiline girmesine rağmen atölyesinde çalıştığı için Bursa'da kalan Erkan Beklen, üç günlük tatil için Cumartesi günü Torbalı'ya gelmişti. Üç günlük tatilde ailesi, akrabaları ve arkadaşlarıyla görüşen Beklen, dün gece saat 21.00'de otobüse binip Bursa'ya doğru yola çıktı. Daha önce kalp rahatsızlığı olan Erkan Beklen otobüs yolculuğu sırasında kalp krizi geçirdi. Saat 04.00 sıralarında otobüs Susurluk civarında iken kalp krizi geçirdiği anlaşılan Erkan Beklen için ambulans çağırıldı. Olay yerine gelen sağlık ekibi kalp krizi geçiren Beklen'e müdahale etti. Ancak Beklen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Acı haber kısa sürede Beklen'in ailesine ulaştı. Erkan Beklen'in annesi sinir krizleri geçirdi. Erkan'ın babasını beş ay önce kaybettiği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2010 Çarşamba 09:42:04
Güncelleme :4 Ağustos 2010 Çarşamba 12:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mıkaıl apaydın IP: 78.188.137.xxx Tarih : 9.08.2010 16:34:58

senı unutmucayagz kankım dualarımız senınle mekanın cennet olsun.....