22
Mayıs
2024
Çarşamba
TORBALI - İZMİR

Sarhoş sürücü, faciaya yol açtı !

İzmir'in Torbalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren biri başkomiser diğeri polis memuru 2 kişinin kimlikleri belirlendi. Torbalı-Selçuk karayolunun Sağlık köyü mevkiinde meydana gelen kazada ölenlerin Torbalı Bölge Trafik İstasyonu Amiri Başkomiser Mehmet Kayış (49) ve polis memuru şoförü Mehmet Akyüz (36) oldukları öğrenildi.

Başkomiser Kayış ve polis memuru Akyüz, 35 A 5986 plakalı polis otosuyla Torbalı-Selçuk arasında trafik denetimine çıktılar. Seyir halindeki polis otosuna, Sağlık köyü yakınlarında, Mehmet Ali Çelik'in (37) kullandığı 35 TDK 90 plakalı otomobil arkadan çarptı. Polis otosu çarpmanın şiddetiyle yolun karşı şeridine geçti.

Bu sırada, Selçuk'tan Torbalı yönüne doğru giden Murat Karagöz (28) yönetimindeki 09 K 4429 plakalı aracın bir kez daha çarptığı polis otosu yol kenarında bulunan tarlaya sürüklendi. Kazanın ardından otomobil alev alırken, araçta bulunan başkomiser ve polis memuru yanarak hayatlarını kaybettiler.

Kazaya neden olan Mehmet Ali Çelik ve diğer araç şoförü Murat Karagöz, Torbalı Devlet Hastanesi'nde, Karagöz'ün aracında bulunan Abdullah Seki (29) ise Selçuk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Yapılan soruşturmalar sonucunda polis otosuna ilk çarpan aracı kullanan Çelik'in 210 promil alkollü olduğu belirlendi. Çelik'in aracında boş bira şişelerine rastlandı. Kazada hayatını kaybeden Başkomiser Mehmet Kayış'ın iki çocuğunun bulunduğu, polis memuru Mehmet Akyüz'ün ise 5 yaşında bir kız babası olduğu öğrenildi.

NETGAZETE
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2003 Salı 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 12:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?