18
Mayıs
2024
Cumartesi
TORBALI - İZMİR

Sema gösterisi büyüledi

RAMAZAN ETKİNLİĞİ BÜYÜLEDİ

Torbalı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan etkinlikleri kapmasında bir program düzenledi. 7 yıldır ramazan aylarında düzenlenen Konya Mevlana Sema gösterisi ve Tasavvuf Müziği konseri bu yıl da yapıldı.

Program Torbalı Kapalı Pazaryerinde çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti. Saat 22.00'de başlayan sema gösterisi ve tasavvuf müziği konseri davetliler tarafından ilgi ile izlendi. Programın ilk bölümünde tasavvuf musikisi konseri ile kalabalığı coşturan Konya Mevlana Sema ekibi, ikinci bölümde ise sema gösterisi ile izleyen kalabalığı adeta büyüledi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren program sonunda, Konya Mevlana Sema ekibine teşekkür eden Torbalı İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar ekibe çiçek takdim etti. Göreve geldikleri günden bu yana Ramazan aylarına özel etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Belediye Başkanı İsmail Uygur; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ramazan ayının manevi atmosferini yaşatmaya çalıştık. Torbalı Belediyesi olarak düzenlediğimiz Ramazan etkinliklerimize ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

RAMAZAN ETKİNLİĞİ BÜYÜLEDİ
RAMAZAN ETKİNLİĞİ BÜYÜLEDİ
RAMAZAN ETKİNLİĞİ BÜYÜLEDİ
RAMAZAN ETKİNLİĞİ BÜYÜLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 10:39:03
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 11:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?