25
Mayıs
2024
Cumartesi
URLA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Tanju Okan Yat Yarışları sona erdi

Bu yıl 10.’su yapılan “Tanju Okan Yat Yarışları” sona erdi. Urla Kaymakamlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Urla Belediye Başkanlığı, Uriyat ve İskele Su Ürünleri Kooperatifinin işbirliğiyle gerçekleştirilen ve Denizbank’ın destek verdiği yarışmalar sonunda dereceye girenler ödüllendirildi. Kokteyl ve ödül töreni İskele Liman içinde yapıldı. Yarışçılar ve katılımcılar Blue Note orkestrası eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Büyük mücadeleye sahne olan yarışlarda bazı tekneler başa baş bir yarış çıkartırken uzun süre yan yana giderek ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldular.

Urla da bulunan tatilciler özel tekne ve botlarla parkur alanına gelip yarışı izleyerek, yarışın heyecanına ortak oldu. Yarışmada dereceye girenlere kupa verilirken, her kategorinin birincisine denizci çakısı hediye edildi. Yarışmaya katılan tüm tekne sahiplerine katılım belgeleri verildi.

Urla Kaymakamı Şahin Bayhan desteklerinden dolayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu adına Uriyat Derneği Başkanı Cumali Kayar’a plaket sundu. Uriyat Derneği Başkanı Cumali Kayar yarışlara verdikleri desteklerden dolayı Urla Kaymakamı Şahin Bayhan’a, ve Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu’na, Teşekkür etti.

Bu yıl 10.’su düzenlenen Tanju Okan Yat Yarışları’na 27 tekne katılırken sıralama şu şekilde oluştu; Destek 1: 1. Lem teknesi ile Egemen Tokatlıgil ve ekibi, 2. Fly Tigger teknesi ve ekibi, 3. Haz teknesi ve ekibi. Destek 2: 1. Saygılı teknesi ve ekibi, 2. Wadi teknesi ile Akif Sezer ve ekibi, 3. Liberta teknesi ve ekibi. Destek 3: 1. Can Kaptan teknesi ve ekibi, 2. Orsa teknesi ve ekibi, 3. Beyaz teknesi ve ekibi. Ahşap Sınıfı: 1. Kiraz teknesi ve ekibi, 2.Işık teknesi ve ekibi, 3.Mayra teknesi ve ekibi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 13:42:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?