23
Mayıs
2024
Perşembe
URLA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Urla 'Bahara Merhaba' dedi

Urla’da 15 Nisan Cuma günü Urla Rotary Derneği ana sponsorluğunda "Bahara Merhaba" etkinliği gerçekleştirildi.

Urla Rotary Derneği, Yarımada Gazetesi, Evre-Net Prodüksiyon, Çağdaş Yarımada Reklamcılık ve Genç/Gürgün Müzik Okulu sponsorluğunda gerçekleşen etkinlik kapsamında Nuri Kurtcebe Karikatür Sergisi, Sema Akgül Resim Sergisi, Altan Saraçoğlu Uygulamalı Çini Sergisi, Uğur Yıldız, Çetin Bilgin ve Toygar Aysan Müzik dinletisi yapıldı. Etkinliğin gece bölümünde Urla Rotary Derneği tarafından Urla’ya hizmet edenlere hizmet başarı ödülleri verildi.

Gecede konuşan Urla Rotary Kulübü Başkanı Ali Erdoğan, Rotary kulüplerinin bulundukları yörelerde temsil edilen iş ve mesleklerin saygın temsilcilerini bir araya getirdiğini belirterek, "Rotary dünyanın ilk gönüllü hizmet kuruluşudur. Kulübümüzün amacı, yeryüzünde barış ve iyi niyetin kurulmasına yardımcı olmak, bütün mesleklerde yüksek ahlak standartlarını teşvik etmek, yöresine, yurduna ve tüm insanlığa karşılık beklemeden hizmet etmektir. Bu amaç doğrultusunda Urla’ya en iyi hizmeti nasıl yapabilirizden yola çıkarak bahara merhaba etkinliğini düzenledik. Kulübümüzün kuruluşunun 100. yılında ilkini gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin gelenekselleşmesi dileklerimle emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.
Sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu,

"Sivil toplum örgütlerimiz ne kadar güçlü ve sağlıklı olursa geleceğe o kadar sağlıklı bakarız. Dünya üzerinde 1.5 milyon üyesi olan Rotary Kulübü toplumun daha iyiye ulaşabilmesi için çalışmaktadır. İlçemizde bu tür etkinliklerin çoğalarak devam etmesi temennilerimle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca biz Urlalıların gönlünde ayrı bir yere sahip olan eski kaymakamımız sayın Ali Kamil Başar’ı bu gece aramızda görmekten sonsuz mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Urla Rotary Kulübü, ilçeye hizmetleri nedeniyle CHP İzmir Milletvekili Bülent Baratalı, Urla eski Kaymakamı Ali Kamil Başar, Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, Urla Limantepe Kazısı Başkanı Prof. Dr. Hayat Erkanal ve Urla Klazomenai Kazısı Başkanı Prof. Dr. Güven Bakır’a "Üstün Hizmet Ödülü" verdi

Konuşmaların ardından gece Urla’nın tanıtıldığı kısa sinevizyon gösterisi ve ardından kokteyle sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2005 Cumartesi 14:18:36
Güncelleme :24 Mayıs 2005 Salı 12:28:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?