18
Mayıs
2024
Cumartesi
URLA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Yardım severlerden eğitime kermes desteği

Türkiye Yardım Sevenler Derneği İzmir Merkezi ve Urla Şubesi’nce, Urla İlçesi’nde bir ilköğretim okulu için kermes düzenlendi. Geliri okulun eksiklerinin giderilmesi için kullanılacak kermese, İzmir Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı eşleri de destek verdi.

İzmir’in Urla İlçesi’ndeki Kuşçular İlköğretim Okulu için eğitime destek kermesi düzenlendi. Türkiye Yardım Sevenler Derneği İzmir Merkezi ve Urla Şubesi önderliğinde gerçekleştirilen ve hayırsever üyelerin hünerlerini de sergilediği kermese, İzmir Valisi Yusuf Ziya Göksu’nun eşi Meral Göksu ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Türkegül Kocaoğlu da katıldılar.

Yapımına dört yıl önce başlanan ve bu yıl öğretime açılan ancak birçok eksiği bulunan okul için kermes gelirinin kullanılacağını kaydeden Dernek Başkanı Vecahat Aslan, "Okulumuzu modern bir görünüme kavuşturmak istiyoruz. Destek veren tüm herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Ege Bölgesi Sanayi Odası Sergi Salonu’nda dün gün boyu sergilenen ve sonrasında satışa çıkarılan el emeği göz nuru eserler, davetlilerden de büyük gördü. Eski milletvekillerinden Işılay Saygın ve sanatçı Müzeyyen Senar’ın da hazır bulunduğu açılışta, tüm davetliler benzeri kermeslerin daha sıklıkla yapılmasının yararlı olacağını ifade ettiler.

Urla
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2004 Cumartesi 15:08:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?