20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALTINTAŞ - KÜTAHYA

Altıntaş’ta havaalanı coşkusu

ALTINTAŞ’TA HAVAALANI COŞKUSU

Zafer Havaalanının temelinin atılmasıyla birlikte ciddiyetini iyice kazanan proje sonrası, projenin uygulama yeri olan Kütahya’nın Altıntaş ilçesinin daha da değer kazandığı bildirildi.

Türkiye’nin ilk bölgesel havaalanı olma özelliğini elinde bulunduran ve geçtiğimiz hafta görkemli bir törenle temelleri atılan Zafer Havaalanı ile birlikte havaalanının uygulama yeri olan Altıntaş ilçesinin bundan sonra projeler şehri haline geleceği konuşuluyor. Havaalanı projesinin başlamasıyla birlikte ilçede hareketliliğin daha şimdiden arttığını bildiren ilçe halkı, bu önemli proje ile ilçemizin 60 yıllık makus talihi değişecek. Kütahya’nın en eski ilçelerinden birisi olmasına rağmen yeteri kadar değer göremeyen ve dolayısıyla kalkınma hamlesi gösteremeyen ilçemizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır” diye konuştular.

Zafer Havaalanı projesi ile birlikte ilçede topraklarının, arazi ve arsalarının daha da değerlendiğini, bu değerin önümüzdeki günlerde veya aylarda kat be kat artacağını belirten konusunda uzman bazı çevreler de ilçe halkının arazilerine talip olan spekülatörlere karşı uyanık olmalarını istedi.

ALTINTAŞ’TA HAVAALANI COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 13:17:00
Güncelleme :28 Nisan 2011 Perşembe 23:48:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?