17
Haziran
2024
Pazertesi
ALTINTAŞ - KÜTAHYA

Beşkarış Barajı'na 1 trilyon ek ödenek

AKP Kütahya Milletvekili Alaettin Güven, Altıntaş İlçesi'nde yapımı devam eden Beşkarış Barajı'na 1 trilyon lira ek ödenek tahsis edildiğini söyledi.

Güven, yaptığı açıklamada, "Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, büyük su işleri projesi kapsamında yer alan Kütahya-Altıntaş Beşkarış Barajı için 1 trilyon TL ayrıldı. DSİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ek ödenek tahsisi, 2005 yılında devam eden proje çalışması kapsamında kullanılacak" dedi.

Güven, Beşkarış Barajı'nın tamamlanmasıyla yörede tarımın daha da canlanacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2005 Çarşamba 18:53:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADNAN COŞKUN IP: 85.97.88.xxx Tarih : 25.01.2006 10:01:52
ÇOK DEĞERLİ BÖLGE YAŞAYANLARI,SAYIN BÜYÜKLERİMİZ VE MİLLET VEKİLLERİMİZ BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ BU BEŞKARIŞ BARAJI YAPILIYOR VE HER SENE BİR DÜNYA ÖDENEK AYRILIYOR AMA YA HALA GERÇEKTEN SONUÇLANAMADI YADA BİRİLERİ BİRYERLERDEN RANT SAĞLIYOR OLMALI. ÇÜNKÜ DUYULAN BAZI HABERLERDE HER DEFASINDA AYRI AYRI MÜTEAHHİT FİRMALARIN BU İŞİ ÜSTLENDİĞİ VE BELLİ BİR ZAMAN SONRA İŞİ YARIDA BIRAKIP GİTTİKLERİ SÖYLENTİLERİ DUYULDU.BÖLGE HALKI İÇİN GERÇEKTEN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYAN BU PROJENİN ARTIK HAYATA GEÇİRİLMESİ GEREKİYOR LÜTFEN KONU İLE İLGİLİ GEREKLİ HASSASİYETİ HERKESİN GÖSTERİLMESİ UMUDU İLE HAYIRLI ÇALIŞMALAR.