20
Mayıs
2024
Pazertesi
ALTINTAŞ - KÜTAHYA

Köylere ücretsiz servis

ZAFERTEPEÇALKÖY BELDESİ BELEDİYE BAŞKANI ARİF TEKE:

Kütahya’nın Altıntaş ilçesine bağlı Zafertepeçalköy Belde Belediye Başkanı Arif Teke belde belediyesi olarak sadece beldesine hizmet etmediklerini, civarda bulunan tüm köylerin de hizmetinde olduklarını söyledi.

Hizmet alanlarının her geçen gün daha da geliştiğini ifade eden Başkan Arif Teke, “Bizler göreve geldiğimizden bu yana hizmet esaslı çalışmaktayız. Belediye olarak hizmet alanımız beldemizle sınırlı olmasına rağmen biz bu sınırları aşıp belde köylerimize, bize yakın olan ilçemiz Altıntaş’ın köylerine, hatta yine bize yakın olan Afyonkarahisar’a bağlı bazı köylere de hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.

KÖYLERE SERVİS HİZMETİ

Belediyelerine müracaat eden köylerin eksiklerini araştırıp tespit ettikten sonra köylere kilit taşı, kanalizasyon çalışmalarında kullanılacak bazı malzemeler konusunda köylere destek verdiklerini bildiren Başkan Arif Teke, "Köylerden gelen temsilciler köylerine lazım olan malzemeleri bize bildiriyorlar. Bizler de kısa bir araştırma yaparak ihtiyaç tespitini yapıyoruz. Belediye olarak eğer gücümüzün yeteceği bir malzemeyse biz bunu köylümüze köyünde kullanması için veriyoruz. Bu hizmetlerimizin yanında beldemizde Çarşamba günleri kurulan Pazar için yine belediyemizin imkanlarını kullanarak köylerimize ücretsiz servisler gönderiyor, köylülerimizin pazara rahatlıkla ulaşarak alış verişini yapmasına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerimiz karşılığında insanımızdan bol bol hayır duası alıyoruz. Bize bu yetiyor” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2011 Çarşamba 12:39:02
Güncelleme :6 Ocak 2011 Perşembe 00:40:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?