16
Mayıs
2024
Perşembe
ALTINTAŞ - KÜTAHYA

Tarım müdürleri Altıntaş'ta toplandı

Kütahya'da yürütülmekte olan 'Tarımsal yayım hizmetlerinin geliştirilmesi projesi' çerçevesinde, 2007 yılının ilk bilgi alış veriş (ABAV) toplantısı Altıntaş İlçe Tarım Müdürlüğü'nde yapıldı. 

Toplantıya Vali Yardımcısı Günay Özdemir, İl Tarım Müdürü Bekir Gencer, Altıntaş Kaymakamı Faik Arıcan, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, İl Tarım Müdür Yardımcısı Altuğ Atalay, Çiftçi Eğitim ve Yayım Şube Müdürü Yılmaz Ak, Kontrol Şube Müdürü Seyfettin Baydar, ile bağlı 12 ilçe tarım müdürü katıldı. Kütahya Tarım İl müdürü Bekin Gencer, toplantıda sonrası yaptığı açıklamada, "Toplantıda 2006 yılının değerlendirmesini yaptık. 

Kütahya tarımına faydalı olmak amacıyla nelerin yapılabileceği tartıştık. 2007 yılının çalışma programı görüştük" dedi. 

Gencer, toplantıda ayrıca Tarımsal Yayım Projesi ile yayım çalışmalarının desteklenmesi, yayımcıların eğitim ihtiyaçlarının karşılanması, araştırma-yayım bağının güçlendirilmesinin öngörüldüğünü bildirdi. Gencer, Kütahya'da ABAV toplantılarının her iki ayda bir farklı ilçelerde yapıldığını, bu toplantılarla yayım çalışmalarının daha verimli olmasını amaçlandığını sözlere ekledi.
iha
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2007 Perşembe 13:52:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kadir ESER IP: 88.247.242.xxx Tarih : 9.04.2007 23:41:21
Sayın Müdürüm İsa AKŞİT'e kolay gelsin dileklerimi iletiyorum.Tüm İlçe Tarım Müdürlüğü personeline selamlar