26
Mayıs
2024
Pazar
ÇAVDARHİSAR - KÜTAHYA

Avşar köyü yolu köstebek yuvası

AVŞAR KÖYÜ YOLU KÖSTEBEK YUVASI GİBİ

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Avşar köyünde, yaklaşık 2 kilometrelik karayolunun bazı bölümlerinde yağmur ve kötü hava koşulları nedeniyle oluşan çukurlar, şoförlerin kabusu haline geldi.

Özellikle son günlerde meteoroloji yetkililerinin yapan yağmurların kilometrekare başına rekor yağışlar olarak niteledikleri yağmurların ardından Avşar yolu asfaltında derin çukurlar oluşturduğu gözleniyor.

Yağışlar ve olumsuz hava koşullarının ardından asfalt yol üzerinde oluşan çukurların araçları ve kendilerinin yanı sıra yolcuların can güvenliği için çok ciddi tehdit oluşturduğunu kaydeden şoförler, "Yağışlı havalarda yoldaki bu derin çukurların su ile kaplanmasından dolayı, bunu fark edemeyen sürücüler hızla bu çukurlara giriyorlar. Hızla bu çukurlara giren bir aracın maddi hasarını bir yana bırakın, bazen kaza yapması ihtimali de artıyor. Yetkililerin bu çukurlara bir an önce hiç değilse yama yapmalarını istiyoruz" şeklinde konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 13:09:02
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 14:20:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit IP: 85.105.176.xxx Tarih : 4.03.2010 22:12:50

Yağmur yağsın..sonra susuzluk,kuraklık daha fena.Asfalt yağmurdan etkilenmez. ince tabaka asfalt don olayından etkilenmiş ve açılmış.kaplama kalmayınca yağmur kum zemini oymuş.tekrar yapılırken kaplama kalınlığını iyi bakmak lazım .Aizanoi ziyaretimde avşar daki mermer varlığını görmek arzusundayım. umarım asfalt yaza kadar yapılmış olur.saygılar.