19
Mayıs
2024
Pazar
ÇAVDARHİSAR - KÜTAHYA

Kütahya Çavdarhisar'da 6 bin vatandaşa bir banka

Çavdarhisar’da bulunan Ziraat Bankasında ATM olmaması özellikle maaş zamanlarında Vatandaşların uzun kuyruklar oluşturmasına sebep oluyor. İlçede tek banka olan Ziraat bankası Örencik Ziraat bankasının da kapanmasıyla yaklaşık 6 bin vatandaşa hizmet veriyor.

Özellikle maaş zamanlarında sabahın erken saatlerinde sıraya giren vatandaşlar akşam mesai bitimine kadar sırada beklediklerinden yakınıyor. İlçede bulunan Ziraat bankasında bir ATM nin yapılmasıyla bu sorunun ortadan kalkacağını belirten vatandaşlar “Banka transit yol üzerinde maaş zamanları uzun kalabalıklar oluşuyor bu da bazen trafik akışını da engelliyor bir gün bir taşıt hızını alamayacak ve kalabalığa dalıp bir kazaya sebep olacak diye çok korkuyoruz ATM olsa biz maaşımızı gece gündüz tatilde falan çekeriz bu kuyrukta bu kadar uzamaz her ay aynı derdi yaşamayız ” şeklinde konuştular. Çavdarhisar’da ki Memurlar da ATM si olmayan Bankadan maaş ve ek dersleri ni almakta zorluk çektiklerini belirttiler.


Yayın Tarihi : 12 Şubat 2004 Perşembe 15:57:33
Güncelleme :18 Nisan 2005 Pazartesi 18:30:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Halit Özcan IP: 85.96.176.xxx Tarih : 12.03.2005 10:14:52
Haberiniiz neticesi Ziraat Bankası Çavdarhisar şb ne ATM makinesi konulmuş olduğu ödemelerde sıkıntı olmadığı ifade edilmektedir. Hem ilgililere hem de KENT haber e teşekkür ederim .