18
Mayıs
2024
Cumartesi
EĞİTİM

Kaymakamdan başarılı öğrencilere ödül

Kütahya'nın Emet Kaymakamı Zeki Arslan, başarılı öğrencileri altınla ödüllendirdi. 341 sayısal puanla Selçuk Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü'nü kazanan Cemil Selçuk Sağıroğlu, 331 sözel puanla Adnan Menderes Üniversitesi Turizm Bölümü'nü kazanan Burhan Arslan ve 327 sözel puanla Uşak Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazanan Ahmet Dağtaş'a ödüllerini Kaymakam Arslan takdim etti.

ÖSS'de başarılı olan Saadet Zaimoğlu (Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği), Hüseyin Özbeyaz (Kazakistan Almatı Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü), Kadir Karaca (Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü), Ali Erdoğan (Kazakistan Almatı Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü), Vesile Koç (Celal Bayar Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü), Murat Durgut (Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümü), Murat Arslan (Dumlupınar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü), Hayati Yıldız (İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü) ve Bahar Yumuk da (Celal Bayar Üniversitesi İşletme Fakültesi) yarım altınla ödüllendirildi.

OKS'de başarılı olan Furkan Bilici, İlhan Arslan, Merve Avcı, Oğuzhan Kekeç, Abdullah Şimşek, Ebru Kaplan, Ali Öztaş, Fatih Şahin, Hakan Karaca, Hasan Ayan, Şaban Yıldız ise yarım altınla ödüllendirildi. Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'nda başarılı olan Abdullah Konuk, Mustafa Hergül, Ebru Çetin, Hanife Akyol ve Bekir Işık'a çeyrek altın takdim edildi.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan başarı değerlendirme sınavlarında iki defa ilk 100 arasına girerek başarılı olan Nuray Güler, İlhan Arslan, Usame Bilici, Furkan Bilici, Sümeyra Arslan ve Hasan Ayan çeyrek altınla ödüllendirildi. Kaymakamlıkça düzenlenen en çok kitap okuma kampanyasında Gülten Dayıoğlu Çocuk Kütüphanesi'nden en çok kitap okuyan Serdar Görünmez, Havva Görünmez, Saliha Kurnaz, Selma Yılmaz ve Hüda Akarsu'ya da çeyrek altın hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 15:38:47
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 15:17:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?