16
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

Mustaf Sarıgül Eğrigöz'de

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Kütahya'nın Emet İlçesi'ne bağlı Eğrigöz Belediye Başkanı Ahmet Özer'in ailesine başsağlığı diledi.

Özel bir helikopterle Emet'e gelen Sarıgül'ü kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı. Sarıgül, Emet Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Hamdi Köse'yi makamında ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı. Sarıgül, daha sonra Eğrigöz Beldesi'ne geçerek, belediye çalışanlarıyla bir süre görüştü.

Sarıgül, geçtiğimiz gün beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Eğrigöz Belediye Başkanı Ahmet Özer'in evine giderek, eşi Fatma Özer'e taziyede bulundu. Ahmet Özer'in çalışkan bir başkan olduğunu belirten Sarıgül, "Hava muhalefeti sebebiyle çok sevdiğim dostum Ahmet Özer'in cenaze törenine katılamadım. Özer, çalışkanlığıyla örnek bir belediye başkanıydı. Onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum" dedi.

Sarıgül, daha sonra Ahmet Özer'in ağabeyi Ali Özer'in evine giderek, başsağlığı diledi. Sarıgül, helikopterle tekrar İstanbul'a döndü.

.
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2005 Perşembe 13:07:10
Güncelleme :31 Aralık 2005 Cumartesi 13:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?