16
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM

OKS'de dereceye giren öğrencilere ödül

Kütahya'nın Hisarcık İlçesi'nde Orta Öğretim Kurumları Seçme Sınavı'nda (OKS) derece alan öğrenciler, plaketle ödüllendirildi.

Kültür ve Sanat Festivali alanında gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Hisarcık Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, "Kaymakamlık olarak başarılı öğrencilerimizi desteklemek amacıyla belediye ile ortaklaşa bir çalışma gerçekleştirdi. İlçemizde OKS sınavlarında en yüksek puan alan ve Anadolu Öğretmen Liseleri'ne girmeye hak kazanan 3 öğrencimizi plaketle ödüllendirmeye karar vermiştik. Bundan böyle başarılı öğrencileri maddi ve manevi yönden desteklemeye devam edeceğiz" dedi.

Daha sonra ilçe genelinde ilk üçe giren ve Anadolu Öğretmen Liseleri'ne okumaya hak kazanan Atatürk İlköğretim Okulu'ndan İbrahim Atasoy ve Ali Çalışkan ile Hasanlar İlköğretim Okulu'ndan Murat İşleyen'e plaketleri Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Emet Kaymakamı Zeki Arslan ve Belediye Başkanı Nihat Helvacı tarafından takdim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2005 Çarşamba 13:34:19
Güncelleme :1 Kasım 2005 Salı 13:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veli velidir IP: 85.100.81.xxx Tarih : 22.08.2005 13:58:51
sayın kaymakamım değerli başkanım. belki birilerinin gözünden mi kaçtı bilmiyorom Atatürk ilköğretim okulu 5. sınıf öğretmeni ve öğrencilerinin başarılarını bir müdürlerine sorun bakalım. milli eğitim müdürlüğünün yapmış olduğu denemelerde türkiye derecesi yapan öğrencileri devlet bursluluk sınavında il derecesi yapan öğrencileri ne için görmüyorsunuz onlarda aferini öğretmenleriyle birlikte