18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİMAV - KÜTAHYA

101 Evler Parkı törenle açıldı

101 EVLER PARKI TÖRENLE AÇILDI

Kütahya Simav Belediyesi tarafından 101 Evler Mahallesinde yaptırılan 101 Evler Parkı, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Park açılışına Simav Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, Belediye Başkanı Kasım Karahan, Belediye Başkan Yardımcıları Doğan Eren, Süleyman Özkan, Belediye, DP Simav İlçe Başkanı Mehmet Yörük, Çaysimav Belediye Başkanı Emin Ceylan, Belediye Daire Müdürleri, TEMA Simav Gönüllü Sorumlusu Ömer Önder, Simav Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Avseven, 16 mahalle muhtarı ile 101 Evler halkı katıldı.

Törende konuşan Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, her bir köşesine insan eli değmiş, emek verilmiş kentlerin modern kentler olduğuna dikkat çekti. Karahan,"Gerek bu parkın gerekse şehrimizin her bir yerinde emeğimiz var. Her bir köşesini nakış nakış işliyoruz, yatırım ve hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Bu parkın olduğu yer hepimizin bildiği gibi boş bir arsaydı. Belediye Başkan Yardımcımız Doğan Eren ve ekibinin gayretleriyle bu boş arsanın olduğu yer şimdi çok fonksiyonlu, güzel bir parka dönüştü. Simav halkına yeni sağlıklı yaşam koşulları oluşturmak için işe ilçenin batısından başladık. Buna benzer parklarımız diğer mahallelere de yayılacak. Ayrıca burada şu müjdeyi de vermek istiyorum. 101 Evler halkı bu kışı jeotermal enerji ile ısınarak geçirecek. Yakında 101 Evler mahallesinde jeotermal enerji hattı döşeme çalışmalarına başlayacağız. Kış gelmeden de konutlara jeotermal enerjiyi vermiş olacağız. 101 Evler Mahallesi sakinlerinden istediğim tek şey şudur. Bu güzel parka sahip çıkın. Hoyratça kullananlara müsaade etmeyin” dedi.

Daha sonra söz alan Simav Kaymakamı Cengiz Horozoğlu, 37 yıllık meslek hayatında Türkiye’nin değişik bölgelerinde görevler yaptığını, bunların arasında Fethiye’nin de bulunduğunu anlattı. Simav’ın Fethiye’den bile güzel bir yer olduğuna dikkat çeken Horozoğlu,” Allahın doğal güzelliklerini esirgemediği Simav’a bir de belediyenin kattığı güzellikler ve sağlıklı yaşam merkezleri eklenince burada görev yapmaktan büyük bir haz duyuyorum” diye konuştu.

101 EVLER PARKI TÖRENLE AÇILDI
101 EVLER PARKI TÖRENLE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 11:57:04
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?