19
Mayıs
2024
Pazar
SİMAV - KÜTAHYA

20 liraya araba sahibi oldu

20 TL'YE  25 BİN TL'LİK LÜKS ARABA KAZANDI

Kütahya Simav ilçesinde, Sayar Market'in Milli Piyango İdaresi'nin izniyle düzenlediği 20 TL alışveriş edenlere yönelik ikramiye piyangosu talihlilerini buldu.

25 bin TL değerindeki büyük ikramiye 2009 model sıfır kilometre Peugeot-206 Sedan marka otomobil, Kuşu beldesinde berberlik yapan Hakan Kahraman (28) isimli esnafa çıktı.

Kahraman, marketin merkez şubesinden yaptığı 20 TL'lik alışveriş sonucu kendisine verilen bir adet kupon ile katıldığı piyango çekilişinde kazandığı Peugeot-206 Sedan marka otomobili market sahibi Ali Sayar'dan teslim aldıktan sonra direksiyona geçerek arkadaşlarıyla şehir turuna çıktı. Çocukluğundan bu yana hayaliyle yaşadığı lüks bir otomobile genç yaşta 20 TL'ye sahip olmanın şaşkınlığını yaşadığını söyleyen Kahraman, 20 yıldan bu yana kullandığı 1983 model Renault marka otomobilini de yakınlarına hediye edeceğini söyledi.

6 aylık kampanya süresince şehrin üç ayrı yerinde faaliyet gösteren alışveriş merkezlerinden herhangi birinde 20 TL tutarında alışveriş eden herkese bir şans kuponu dağıttıklarını anlatan market sahibi Ali Sayar, bu süreçte bastırdıkları 110 bin kuponun tamamının tükendiğini ve 79 bin 200 müşterinin de kuponlarını alışveriş merkezlerindeki sandığa attıklarını kaydetti. Kampanya öncesi ilan ettikleri gibi 300 talihlinin belirlenmesi için noter huzurunda Simav Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen çekilişte otomobil dışında toplam 20 bin TL tutarında çeşitli hediyeler kazanan talihlilerin belirlendiğini vurgulayan Ali Sayar, kazananlara ait listelerin Sayar Alışveriş merkezlerinin ilçenin üç ayrı yerindeki şubelerinin camlarına asıldığını, ayrıca isteyen müşterilerin www.sayaravm.com adlı internet sitesinden de neler kazandıklarını öğrenebilmeleri için kolaylık gösterdiklerini bildirdi. Market sahibi Ali Sayar ayrıca, çeşitli eşyalar kazanan 300 talihlinin yanı sıra liste dışı 700 kişiye daha 20 bin TL tutarında ev eşyaları ağırlıklı hediyeler dağıttıklarını anlattı.

Çekilişten sonra alışveriş merkezlerine gelen ve kuponuma bir şey çıkmadı diyen müşterilerini boş çevirmediklerini vurgulayan Sayar, 30 boş kupon getiren herkese bir adet ayetli tablo ile 50 boş kupon getiren herkese duvar saati, 60 boş kupon getirene 6'lı Rap bardak takımı, 70 boş kupon getirenlere borcam fırın tepsi, 200 boş kupon getirenlere buharlı ütü, 350 boş kupon getirenlere mikro dalga fırın ile 500 adet boş kupon getirenlere de 37 ekran televizyon hediye ettiklerini söyledi. Sayar Alışveriş Merkezinin 6. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenledikleri çekilişte bununla da yetinmediklerini dile getiren Sayar, çekilişi izlemek üzere Belediye Düğün Salonunda bulunan 150 müşteriye ayrıca çeşitli hediyeler dağıttıklarını anlattı. Marketlerine duyulan güvenden dolayı müşterilerine teşekkür eden Sayar, bu tür etkinliklere önümüzdeki günlerde tekrar devam ederek ilçenin sosyal ve kültürel kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. Sayar Marketin Belediye Düğün Salonu'nda noter huzurunda düzenlediği hediye çekilişine Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan’da katıldı.

20 TL'YE  25 BİN TL'LİK LÜKS ARABA KAZANDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2009 Pazartesi 16:13:02
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 00:17:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?